2777
2789
عنوان

من حق دارم از بابام ناراحت باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 35 پست
چرا اعتراض نمیکنی؟حالا ک ازدواج کردی بکن برو دیگ بیخیالشون شو دیر ب دیر برو بیا

هزار بار اعتراض کردم ولی مهم نیست براشون بابام تو این چند سال که ازدواج کردم حتی یه بار برام هدیه نخریده اگه هدیه چیزی هم بوده مامانم  بهم داده اونم جوری که بابام و خواهرم نفهمن چون دعواش میکنن

خب نرو بنظرم فاصلتو حفظ کن ماهی ی بار برا مهمونی برو فقط خونشون دیگ نرو

عزیزم برای مهمونی هم برم انگار اونا مهمونن باید خودم برم غذا درست کنم و کار ها رو انجام بدم خب خانواده من مثلا  بعضی وقتها همسرم خونه نیست مجبور میشم برم اونجا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برای مهمونی هم برم انگار اونا مهمونن باید خودم برم غذا درست کنم و کار ها رو انجام بدم خب خانوا ...

من خودم الان مجردم هیچکاری نمیکنم😂 بعد ی ذره ک کار کنم توقعشون میره بالا ک اینکارو کن اونکارو کن

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

چون جدی برخورد نکردی باهاشون اگرم خودت نمیتونی به همسرت بگو تا جدی برخورد کنه اونوقت میکشن عقب ازت

همسرم اصلا دخالت نمیکنه بخدا حتی پیش اومده جدی برخورد کردم ولی اونها جدی جدی قهر میکنن دیگه حتی بهمم زنگ نمیزنن همسرمم زیاد رفیق نیست از این شرایط سو استفاده میکنه منو اذیت میکنه خانوادش و به رخم میکشه

همسرم اصلا دخالت نمیکنه بخدا حتی پیش اومده جدی برخورد کردم ولی اونها جدی جدی قهر میکنن دیگه حتی بهمم ...

بزار قهر کنن پس برات مهم نباشه اینطوری حداقل می‌فهمن که رفتارشون اشتباهه و نباید فرق بزارن

من خودم الان مجردم هیچکاری نمیکنم😂 بعد ی ذره ک کار کنم توقعشون میره بالا ک اینکارو کن اونکارو کن

قشنگ من من کاری به کار نکردنش ندارم از این ناراحتم که اون که اونجاست کنارشونه براش میلیون میلیون هر هفته خرج میکنن چکار کاری دارن به من میگن یا غر غر پول خرج کردنشون رو سر من خالی میکنن

قشنگ من من کاری به کار نکردنش ندارم از این ناراحتم که اون که اونجاست کنارشونه براش میلیون میلیون هر ...

خب میگم دیگ چون فاصله رو رعایت نکردی 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

حتی با خواهرتم صحبت کن بگو من این همه کار خونه کردم تو هم یه بار منو درک کن.

خواهرم باب انقد پر روش کرده که اصلا حرف حالیش نمیه هزار بار برگشته بهم گفته به تو هیچ ربطی نداره