2777
2789

به کسی چه ربطی داره طرف خانه داره یا شاغل؟ خرج کسیو کسِ دیگه ای نمیده که انقد حرص میخورید! هرکس یه سبک زندگی داره . از نظر شما مال اونا غلطه و از نظر اونا مال شما .

یه روز کاراگاه بازی دنیارید ‌.

یه روز دعوا نگیرید .

یه روز دخالت نکنید .

این سایت میشه بهشت .

اسلام به ذاتِ خویش ندارد عیبی ؛ هر عیب که هست از مسلمانیِ ماست! پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

خارج از بحث اینکه بعضی ها کلا دنبال حاشیه هستند 

بنظرم اینجا همه ما خودمون می‌خوایم که قضاوت بشیم با بعضی از تاپیک هامون پس جای گلایه نیست 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم حالم از این تایپک ها به هم میخوره 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خارج از بحث اینکه بعضی ها کلا دنبال حاشیه هستند بنظرم اینجا همه ما خودمون می‌خوایم که قضاوت بشیم با ...

گاهیم سر چیزایی قضاوت میکنن دیگرانو که واقعا نه ربطی داره نه جاشه ‌.

اسلام به ذاتِ خویش ندارد عیبی ؛ هر عیب که هست از مسلمانیِ ماست! پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

گاهیم سر چیزایی قضاوت میکنن دیگرانو که واقعا نه ربطی داره نه جاشه ‌.

من دیشب خوابم نمی‌برد تاپیک کاربر دو صفر صد هست اگر درست گفته باشم خوندم چند نفر خیانت همسرش بدجور تو سرش کوبیدن اینقدر دلم گرفت براش 

گفتم مثلا می‌تونستند به روش نیارن چی میشد مگه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د