2777
2789

برای همین چیزاست که همیشه دعا میکنم خدایا منو تا جایی زنده نگه دار که خودم بتونم از پس کارای خودم بر بیام اگه قراره روزی برسه که بقیه بخوان ازم مراقبت کنن بمیرم بهتره 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دوست نداری خدا ثوابشو بزاره تو کاست ؟ و بدبختی و عذاب وجدانو بزاره تو کاسه اونا ؟ چه عجیب

عزیزم ثواب چقد تا کی اینا رو بدم بهشون شوهرم میگه برم مادرم بیارم اینجا نگهداریش کن مگر من کمر دارم مگر من پیر بشم کمردرد پادرد کی نگهم میداره بله یه زمانی خیلی انجام دادم تا اینکه شوهرم گفت مادرم میارک ایمجا نگهش دار گفتم نمیتونم هفته ای یبار میریم اونجا نوبتی شوهرم گفت من همچین زنی نمیخوام گفتم مگر پرستار گرفتی نمیتونم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا 10 روزه مریضم یه لیوان اب بهم نداده هیچی همشم میگه مگر چتع

حقشه عزیزم‌ دلت نسوزه. بعدا بهش بگو وقتی سرت خلوت شد ب حرفام‌فکر کن. ببین تو تو‌مریضی هوای منو داشتی ک ازمن توقع داری هوای تو‌ومادرتو داشته باشم. بگو ابنو فقط جواب بده همییین 

parasoo1989@
4 تا دختر داره همش دنبال قرتی بازین

شرایط مالی پنج تا بچه چجوری هست؟نمیشه پول جمع کنید پرستار بگیرید براش یا بزاریدش پانسیون؟

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بخدا اینقد دلم شکست پاشد شام خورد نگفت این زن مریضه یه لقمه براش ببرم بعد زنگ میزنه منو میده اینو در ...

میفهممت خیلی بده

میدونم دلت شکسته

به حرفای بقیه گوش نده

چطور واسه خواهرش میتونی دولاراست بشه اما واسه زنش نه

به نظرم کاملا خودتو بکش کنار

عزیزم ثواب چقد تا کی اینا رو بدم بهشون شوهرم میگه برم مادرم بیارم اینجا نگهداریش کن مگر من کمر دارم ...

نه عزیز جان. بگو شوهرجان منم ب شرطی نگه میدارم ک تقسیم بشه با خواهرات. یک هفته من یک هفته اوناو بقیه‌ . 

parasoo1989@
اسی من بهت صد در صد حق میدمشوهری که زنش مریض بشه یه لیوان آب دستش نده لیاقت نداره یه قدم براش برداری ...

منم با ایشون موافقم. چرا دختراش نمیرن؟ اگ نوبت تقسیم ارثیه برسه ک جلوتر از همه حاظر و آمادن. عروس خانواده چ گناهی مرتکب شده ک همه ب چشم یه کلفت باید بهش نگاه کنن؟؟ 

میفهممت خیلی بدهمیدونم دلت شکستهبه حرفای بقیه گوش ندهچطور واسه خواهرش میتونی دولاراست بشه اما واسه ز ...

درد اینجا هست کسی قرار نیست قدر دان باشه 

پدر بزرگ پدرم رو زنداییش نگهداری میکرد وقتی فوت شد یه نفر نگفت خیر ببینی این همه سال زحمت ترو خشک کردنشو کشیدی که هیچ بخاطر پدربزرگ هم کل طایفه هفته ای سه روز خونه اونا بودن از اونا هم پذیرایی میکرد 

تهش شد آدم بده که وظیفتون بود نگه داشتید پولشو بخورید 😐

درد اینجا هست کسی قرار نیست قدر دان باشه پدر بزرگ پدرم رو زنداییش نگهداری میکرد وقتی فوت شد یه نفر ن ...

بعضی از آدما خیلی بی انصافا

همسایه ما ۱۰ سال مادرشو نگه داشت

اومدن برن مشهد فرستادنش خونه خواهرشون مادره اونجا سکته کرد

اومدن با برادر و خانومش دعوا که شما خوب نگه نداشتین سکته کرده

همسایمونم عصبی شد گفت دیگه به من ربطی نداره خودتون میدونین

باورت میشد هیشکی حاظر نشد پیرزن رو نگه داره

اخرش یه کانکس آوردن گذاشتنش اونجا یکی هفته ای یه بار میومد تمیزش میکرد 

۲ ماه بعدم فوت شد

بعضی از آدما خیلی بی انصافاهمسایه ما ۱۰ سال مادرشو نگه داشتاومدن برن مشهد فرستادنش خونه خواهرشون ماد ...

بخاطر همین حرفاست که دیگه کسی راضی نیست خوبی کنه چون تهش جای تشکر کلی هم حرف بارش میکنن

بخاطر همین حرفاست که دیگه کسی راضی نیست خوبی کنه چون تهش جای تشکر کلی هم حرف بارش میکنن

دقیقا

بابا بیچاره بیشتر از ۱۰ سال نگه داشته زحمت کشیده آخرشم خونه خواهره سکته کرده به اینا چه

هرچی التماسش کردن نگه دار گفت دیگه نه

اونوقت خودشون عرضه نداشتن ۲ ماه نگهش دارن 

چرا بزاره تو کاسه من اینقدری ک من رفتم پختم و شستم دختراش نکردن اما دیدم نه شوهرم قدر شناسه نه مادرش ...

بهت حق میدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزم ثواب چقد تا کی اینا رو بدم بهشون شوهرم میگه برم مادرم بیارم اینجا نگهداریش کن مگر من کمر دارم ...

چی بگم شاید حق داری

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝