2777
2789

من مادرهمسرم و جاریم خیلی باهم خوبن

خواهرشوهرمم باهاشون خوبه با منم بد نیست ولی کلا اینجا نیست شهرستانه شوهرشه ولی خب وقتیم میاد تو تیم اوناس

حس میکنم عجیب تنهام😭بخصوص ک ادم چابلوسیم نیستم

همشون باهم بگو و بخند حتی شوهرمم با اوناس وبشدن بچه ننه و جاریمم ک دخترخالشه نور علی نور از بچگی باهم بزرگ شدن

ده دوازده ساله عروسشونم ولی خب با من روابطشون خوب نیست اصلا تمایلی ب بودنم ندارن تا نیستم فوری میان دنبال شوهر و بچم دورهم جمع میشن

یا مراسمات بزرگ کاملا تنها میشم بخصوص ک ساکتم چند وقت پیش تو اتاق خواب میزبان یه دل سیر گریم گرفت

بارها با همسرم بحث کردم اما تا میره تو جمع منو یادش میره

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

الهی بگردمت 😢🥺

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای درکت میکنم خیییلیی بده

وقتی تو جمع خانواده و فامیل همسرم هستیم اکثرا زنا دور هم جمع میشن مردا هم میرن بیرون یا تو حیاط و... دور هم 

شوهرم درجا پا میشه با مردا میره منم مادرشوهرم اصلااا بهم اهمیت نمیده خوش مشغول بگو بخند میشه با بقیه من یه جا ساکت انقدر میشینم تا بریم بعضی وقتا همونجا نشسته ام بغضم میگیره از تنهاییم🥺

منم همینجوریم راستش بگو بخند دارم باهاشون ولی اصلااا حوصله جمعشون رو ندارم پر از غیبت و حرفای مسخرست یا خواهر شوهرم از خودش و بچه هاش تعریف میکنه چرت وپرت میگه

واسه همین حوصلشونو ندارم اصولا میشینم چند دقیقه پیششون هیچ حرفی نمیزنم فقط تایید میکنم و لبخند میزنم 

شوهرمم خیلی حوصله این خاله زنک بازیا رو نداره همیشه نیم ساعت با ابجیش حرف میزنه تنهایی تو حیاط بعدش میاد دیگه پیش من یا باهم فیلم میبینیم یا میریم ps بازی میکنیم با بچه های خواهر شوهرم... 

عزیزم احساس میکنم خودت هم یکم از جمع کناره میگیری، چون خودتم میگی کلا ساکت هستی 

اصولا اونایی که بیشتر حرف میزنن هر چند شاید اصلا حرفای جالبی هم نباشه اما همین که یه صدایی بکنن کم کم نزدیک تر و صمیمی تر میشن 

شما هم سعی کن خیلی کناره نگیری، در یه حدی حرف بزن و‌خوش و بش کن، بعدشم اگه بچه داری خودت سرگرم بچت کن، یا با پدرشوهر مشغول شو، یه ذره کممممم با گوشی تا بگذره 

خب زمانی که کنارشونی همه دلخوری هارو دور بریز بگو بخند قاطی شو باهاشون

من دلخوری ندارم

فقط دوماه قبل سر تهمت هاشون بحثمون شد دیگ نمیرم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
وای درکت میکنم خیییلیی بدهوقتی تو جمع خانواده و فامیل همسرم هستیم اکثرا زنا دور هم جمع میشن مردا هم ...

بمیرم پس مثل منی

البته مطمئنم دیگ اینا از قصد میکنن 

عزیزم احساس میکنم خودت هم یکم از جمع کناره میگیری، چون خودتم میگی کلا ساکت هستی اصولا اونایی که بیشت ...

البته من خیلی سلکتم اما تلاشمم کردم 

مطمئنم از قصد میکنن حتی میرم هم حرف نمیزنن باهام یا ب مسخره میگیرنم

شوهرم میگ مادرم لج افتاده با تو 

منم همینجوریم راستش بگو بخند دارم باهاشون ولی اصلااا حوصله جمعشون رو ندارم پر از غیبت و حرفای مسخرست ...

خوبه پس سرگرمی

من ن شوهرمم میبره باهاشون بگو بخند

من تک میوفتم البته تلاش کردم اما ب مسخره میگیرنم مثلا لباسام رو

در صورتی ک من لباسای گرون و قشنگ میخرم تعجب میکنم از رفتار جاری و مادرشوهرم

منم همینجوریم راستش بگو بخند دارم باهاشون ولی اصلااا حوصله جمعشون رو ندارم پر از غیبت و حرفای مسخرست ...

ب عنوان مثال مثلا قیمت لباس میفهمن میخندن ک کردن تو پاچت تو همیشه همینی و سلیقه نداری و خرید یاد نداری 

کلا هرچیزی ایراد میگیرن

البته من خیلی سلکتم اما تلاشمم کردم مطمئنم از قصد میکنن حتی میرم هم حرف نمیزنن باهام یا ب مسخره میگی ...

خو پ ولش کن، اگه واقعا تلاش میکنی و تو جمعشون راهت نمیدن پس بیخیال بابا، خودتم که میگی شخصیت درونگرایی داری پس اصلا سختت نباید بشه، خودت با گوشی یا پدر شوهر یا هر چی سرگرم کن، یا کتاب بردار بخون 

یه طرفه که نمیشه به قاضی رفت شاید شما اشتباه برداشت میکنی ولی اگه همینجوری هم هست پس بیخیال، با خودت مشغول شو بابا

ب عنوان مثال مثلا قیمت لباس میفهمن میخندن ک کردن تو پاچت تو همیشه همینی و سلیقه نداری و خرید یاد ندا ...

چقدر بیشعور... بنظرم بهت حسودی میکنن که همچین میکنن... ادما وقتی به یه نفر حسودی میکنن سعی میکنن کوچیکش کنن و نادیده بگیرنش 

توعم اینجوری میگن ساکت نباش بگو اگه انداختن تو پاچمم عیب نداره اون موقع که میخریدم برام این مبلغ حتما قابل قبول بوده خودم ازش خیلی خوشم اومد چشمم رو گرفت هرچقدرم بود میخریدمش

یا اصلا کلاس بزار بگوو اوووه اصلا قیمتی نداره که حالا بحوان بکنن تو پاچم(هرچقدرم قیمتش بالا بود بگو) 

هرازگاهی هم کلاس بزار بگو رفتم تو یه مزونی برای لباس خانمه گفت فلان مانتوتون مزون دوزه؟  خیلی خوش دوخت و قشنگه (همون مانتویی که مسخرش کرده بودن) 

یا بگو کلا اون منطقه ای که میرم مانتو میخرم مانتو ها شیک و قیمت بالا هستن خیلی دنبال قیمتش نبودم 

با اینجور ادما دو سه بار اینطور برخورد کنی دیگه عرضه نمیکنن مسخره کنن

البته همه اینارو با خوش رویی و لبخند بگو که فکرنکنن حرصت رو دراوردن

وقتی بهت محل نمیدن یه گوشه کز نکن بروخودتو مشغول کن برو با گوشی سرگرم شو با یکی تلفنی حرف بزن برو زا بچه ها بازی کن تلویزیون ببین اصلا محلشون نده فکرکنن ادما خاصی هستن و منتظری باهاشون باشی😑