2777
2789
عنوان

مادرم اینا رستوران دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مادرم اصلا خانواده ش دوستش نداشتن و همش تردش میکردن منو پسر خالم عاشق هم بودیم ولی خالم به پسرش گ ...

آخر چوبشو میخوره ازشون عین مادر من الان من کلا گذاشتمش کنار اونا هم حسابش نمیکنن

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
این روشش هستنمیتونی تغییرش بدیتوقع هم نکنروی پای خودت باشمیدونم که دلت میخواد اما مادرتون این سبک زن ...

من از ۱۸ سالگی هزار تمن از خانواده م نگرفتم و همیشه شاغل بودم ولی بخدا خیلی سخته اصلا اولویت آخر خانواده ت باشی 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
من از ۱۸ سالگی هزار تمن از خانواده م نگرفتم و همیشه شاغل بودم ولی بخدا خیلی سخته اصلا اولویت آخر خان ...

خب مگه با گفتنش تونستی چیزیو حل کنی؟تازه جوابتم داده بیشتر ناراحتت کرده.شاید باید مثل خالت طردش کنی محلش ندی تحویلش نگیری تا اولویتش بشی

شوهرت جای دیگ کار کنه 

توهم شاغل شو اگ بچه داری نمیتونی توخونه کاری کنی شرینی بپز بیرون بفروشین 

درکل روی پای خودت ب ایست کلا قید مادرتم بزن

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
نه پدر نداریم

عزیزم منم مادره احمقم حق سهم خونه پدری رو بین همه خاهر برادرام تقسیم کرد فقط به من نزاشت پدرم پشنگی کمکم کنه هرموقع هم گله میکنم میگم شاید بچه ات نباشم وگرنه به منم یه چیزی میدادی میگه پدرت گفت به دختر نباید سهم بدی پدرمم رحمت خدا رفته وگرنه راست ودروغشه مشخص، میکردم این وسط خواهرم طلا جهاز پول اندازه برادرام گیرش اومد شوهرمم هردقه توی سرم میکوبه که باتو مثل بچه پرورشگاهی رفتار کردن زبونش روی سرم دراز شده ناگفته نمونه مجردی خوبی هم نگردم کناره خونوادم مخصوصامادرم. همش تبعیض بین من وبقی بجه هاش بود وبس من که حلال نمیکنم حقمه

شوهرت جای دیگ کار کنه توهم شاغل شو اگ بچه داری نمیتونی توخونه کاری کنی شرینی بپز بیرون بفروشین درکل ...

من کارمندم گلم محتاج نیستم مسئلم اینه مادرم اندازه یه نخود به من اهمیتی نمیده بخدا غذا هم بفرسته زود کارت به کارت میکنم براش ازین میسوزم همیشه از نداری و بدبختی هش پیش ما میگه پیرمون کرده ولی رنجشو میده یکی دیگه بخوره یه برادر دانشجو دارم توی یه شهر دور افتاده هزار تمن برا اون نمیفرسته همش به فکر خانواده شه

عزیزم منم مادره احمقم حق سهم خونه پدری رو بین همه خاهر برادرام تقسیم کرد فقط به من نزاشت پدرم پشنگی ...

واقعا خدا خودش برامون جبران کنه این همه لطمه روحی که بهمون زدن 

چه بی تربیت مادرت چرا باهات اینجوری حرف زد ؟ من مادرم باهام اینجوری تا می کرد ریختشم دیگه حاضر نبودم ببینم 

به شوهرت بگو یه کار دیگه دست پا کنه برای خودش منت همچین مادری نکشی چرا خودتونو کوچیک میکنین اخه

من کارمندم گلم محتاج نیستم مسئلم اینه مادرم اندازه یه نخود به من اهمیتی نمیده بخدا غذا هم بفرسته زود ...

خداروشکر پس 

واقعا نمیتونم مادرتو درک کنم مگ چی از بچهاش مهمتره بخاطر خانواده ی خودش از بچهاش میگذره نمیدونم طرز فکرش چجوریه 

ولی بنظرم کلا ارتباططتو باهاش خیلی خیلی کمتر کن اصن سراغشو نگیر بزار نبودنتو حس کنه

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
خداروشکر پس واقعا نمیتونم مادرتو درک کنم مگ چی از بچهاش مهمتره بخاطر خانواده ی خودش از بچهاش میگذره ...

همین کارو میکنم 

بخدا یه هفته بهش زنگ نزنم بهم زنگ نمیزنه 

ولی روزی چهار بار با خاهراش تلفنی حرف میزنه