2777
2789
عنوان

دختری که با یه پسر

486 بازدید | 47 پست

بچه ها دختری که یه پسر رو دوس داره 

و اون پسر هم میدونه

اینکه هرچندوقت یکبار به پسره زنگ میزنه و خیلی رسمی درباره مسائل کار صحبت میکنن جلف محسوب میشه؟ 

خستم از همه چیز، برام دعا کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه صرفا اگه کار مربوط به دختره باشه و از پسره کمک بخواد نه ولی اگه کار مربوط به هر دوشون باشه پسره ه ...

مرسی عزیزم 

پسره گفته هروقت کارم داشتی بزنگ ولی خب دوس ندارم جلف باشم

جلف نمیگم چون رسمی و در مورد کار حرف میزننولی پسر باید جلو بیاد برای ازدواج اگه دختر جلو بیاد و درخو ...

این رفتارای دختره باعث میشه پسر ترغیب بشه یا چی؟ 

پسر اگه خودش دختریو بخواد جلو میادمعمولا دخترا هرکاری میکنن پسرا ترغیب نمیشن

حس میکنم وقتی زیاد حرف میزنیم یه کم ترعیب میشه اما بعدش میترسه

این رفتارای دختره باعث میشه پسر ترغیب بشه یا چی؟

اینکه دختره دو بار زنگ بزنه و دیگه اصلا نزنگه 

اونوقت پسره ترغیب میشه بنظرم 

تو آخرین زنگم یکم نخ بده بعد دیگه کلا ول کنه تا اون بیاد جلو😂

البته تجربه ندارم اینا طبق تجربه های بقیه و حرفاییه که میشنوم😂🤌

لاااایک نکنننن😤
چرا

خوب اون میدونه شما برا چی زنگ میزنی. و شما هم میدونی برا چی. و این رفتار باعث میشه ترغیب نشه چون انسانها از آدمای با عزت نفس خوششون می آد. یعنی تا جاییکه میتونی مشکلو خودت خودت باید حل کنی واگر کاردبه استخوان رسید و چاره نموند اون موقع شاید. به آدما از این حرفا میگن هر وقت کاری داشتی بهم بگو ولی این حرفو جدی نگیرو اصلا از کسی کمک و توقع نداشته باش واین و به صفر برسون معجزه رو ببین. تو زندگیت. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا