2777
2789
عنوان

دختری که با یه پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 49 پست
توضیح میدی

یعنی یه مدت پشت هم توجه میکنی بهش ، عادت میکنه به بودنت ، توجهت ، ولی یهو همه رو قطع میکنی ، انگار نیست اصلا 

بعد اون سرو کله ش پیدا میشه ، دلش توجه ت و میخواد دوباره

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید میخواد تو بگی

غلط کرده دیگ من چی بگم مگه خره نمیفهمه 

چنبار تو موقعیتای مختلف سربازیش گفتم مراقب خودت باش این یعنی همون خره الاغ گاو دوست دارمه 

یا همین استوری سرم گزاشته بود ریپ کردم سرما خوردی الاغ دید ولی جواب نداد دیگ گفتم بزار پاکش کنم حداقل بگه پاکش کرد البته تو این مورد همزمان خاهرمم بش پیام داده بود ک بد نباشه چیشده خیلی اتفاقی همزمان پیام میدادیم میگم نکنه فک کردع پیش هم نشستیم اخه میدونه ک خاهرمم میدونست قبل باهمیم وکلا از گذشتمون خبر داره نمیدونم چ فکری کرده ک جواب نداده ولی بره ب درک دیگ 🙁

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
یعنی یه مدت پشت هم توجه میکنی بهش ، عادت میکنه به بودنت ، توجهت ، ولی یهو همه رو قطع میکنی ، انگار ن ...

دقیقاااا حق گفتی 

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
😍

میدونی منم دلم میخاد کلا ادم حسابش نکنم کلا نسبت بهش بی تفاوت باشم ولی اون اینجوری ک نباشم نیستم یعنی براش مهم نیس برعکس بقیه ک خودشون برمیگردن این کلا خیلی مغروره 

شایدم عشقم یکرفس ک هر روشی  روش اثر نداره

میدونی منم دلم میخاد کلا ادم حسابش نکنم کلا نسبت بهش بی تفاوت باشم ولی اون اینجوری ک نباشم نیستم یعن ...

ببین کلا اینجوریه به یه نفر حسی داشته باشی ، طرف حس میکنه،  دور میشه ، ولی آدم حساب نکنی میان سمتت 😕

اسی جان اینو بخون 

پی دی افشم دانلود کن قشنگ بشین بخونش بدرد همه خانوما میخوره 

ببین کلا اینجوریه به یه نفر حسی داشته باشی ، طرف حس میکنه، دور میشه ، ولی آدم حساب نکنی میان سمتت � ...

خب من ب زبون میگم گور پدرش اصن ب درک 

ولی قلبم دلتنگش میشه شبا تو نماز شب بخاطرش گریه میکنم 

اینجوری جوابه ؟؟فقط ب زبون بگم ب درک ؟

الان ۵ دی تولدشه هیچوقت خودش استوری نمیزاشت روز تولدش 

پارسال چون شمارمو داشت والبته این من بودم ک پیامش دادم میخاست بره سربازی نوشتم مراقب خودت باش فک کردم نمیشناسه منو نگو اسم کاربریمو یادم رفت پاک کنم و فهمید ک منم دیگ خلاصه از اون روز استوری همو میبینیم پارسال برای اولین بار تو عمرش استوری گزاشت تولدم مبارک منم تبریک گفتم امسال اگ گزاشت دیگ نمیگممم شاید جواب بده این کارم و حس کنه نسبت بهش بی تفاوت شدم

خب من ب زبون میگم گور پدرش اصن ب درک ولی قلبم دلتنگش میشه شبا تو نماز شب بخاطرش گریه میکنم اینجوری ج ...

نه به زبانی گفتن نیست ، همین که ته دلت یکم سرد بشی یا دیگه خوشت نیاد ، طرف میاد .نمیدونم چه حسیه 

میخای عکسای تفریح و اینا از خودت بزار که خیلی سرت شلوغه   خیلی خوش میگذره ، ببین واکنشش چیه 

دوستم الکی استوری کافه و باغ میزاره😶😬

نه به زبانی گفتن نیست ، همین که ته دلت یکم سرد بشی یا دیگه خوشت نیاد ، طرف میاد .نمیدونم چه حسیه میخ ...

اها اخه از اونجور استوری بزارم فک میکنه سرخوشم واینا 

کلا این از سنگین بودن خوشش میاد نمیتونم زرتی استوری بزارم 

اها اخه از اونجور استوری بزارم فک میکنه سرخوشم واینا کلا این از سنگین بودن خوشش میاد نمیتونم زرتی اس ...

همون دیگه وقتی به این فکر میکنی اون از چی خوشش میاد جذابیت نداره ، ولی وقتی خودت باشی با اعتماد به نفس جذب میشن 

نه به زبانی گفتن نیست ، همین که ته دلت یکم سرد بشی یا دیگه خوشت نیاد ، طرف میاد .نمیدونم چه حسیه میخ ...

ولی واقعا الان ک دارم  پ دی اف زنان زیرک رو میخونم دارم 

فکر میکنم من چقد خنگ بودم چقد الکی پیگیر میشدم چقد سوتی میدادم ک جزییتات تو برام مهمه یا مثلا یه تیکه می انداختم براش ک مادرت ب شوخی گفتش تو از فلان دختر خوشت میاد یا دختر خالهات چی 

کلا طرز برخوردم ورفتارم خیلییی خیلییی اشتباه بود هیچکدوم از اون حرفا و رفتارارو نباید میکردم حیف این پی دی اف و زودتر خونده بودم واقعا همین پیگیریام باعث شده دلش ب بودن وموندنم قرص باشه و چسی بیاد و خودشو خیلی خاص و بالا بدونه کاش زودتر میخوندمش 

@نیلوفرکم      اسی  حتما این پی دی افو بخونیا

ولی واقعا الان ک دارم پ دی اف زنان زیرک رو میخونم دارم فکر میکنم من چقد خنگ بودم چقد الکی پیگیر میش ...

سرزنش نکن خودت و .همه بلد نیستن که از اول .بعد همه همینن تو مسائل عاطفی ، همین که تحربه بگیری ، یاد بگیری مهمه که تو زندگیت پیاده کنی

همون دیگه وقتی به این فکر میکنی اون از چی خوشش میاد جذابیت نداره ، ولی وقتی خودت باشی با اعتماد به ن ...

بله درست میگی انقد ب فکر سلیقش بودم از وقتی یادمه حتی سلیقه منم شبیهه اون شده چیزایی ک اون خوشش میاد دیگ منم ازشون خوشم میاد 

حالا سلیقه خودمو علایقه خودمو چجور عوض کنم نمیدونم .