2777
2789
عنوان

سعدی چشم چرونی رو اینجوری توجیه کرده که میگه😌😂

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 49 پست
بیا حال من بی سواد!استاد مملکت هم گفته که سعدی هم آرهبعد یه عده میگی میان علامه دهر میشن

اره خودشم میخندید سرکلاس😂

ولی خب داستان ها در موردش بوده😂

حالا نمیگم آدم منحرفی بوده ها

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
ولی خداییش دیگه اینجا معشوق نمیشه خدا مگه پیکر دارع

منظور از پیکر ذهنشه. من ذهنی یا نفس شو در حضور محو کرده و تماما خدا یا هوشیاری شده اونو میبینه. همیشه در ابیات عارفان اصلاح پیکر. جسم.... در مورد نفس ماست در مقابل حضور یا خداییت ما

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی خب در نگاه اول غلط اندازه ذهنم جاهای خوب نمیره

آره. تبریز گوزلی جان. ابیات عارفان بزرگ این طوره اونا در یک عالم دیگه ماهم در یک علم پایینی سیر میکنیم. مگه قرآن هم خودش نمی گه خیلیا این قرآن و میخونن و برداشت اشتباه از آیات میکنن و گمراه میشن. 

منظور از پیکر ذهنشه. من ذهنی یا نفس شو در حضور محو کرده و تماما خدا یا هوشیاری شده اونو میبینه. همیش ...

فقط یه معلم ادبیات واقعی میتونه ربطش بده به عشق عرفانی خخخ

معلمی ؟

❤انگاری یه شهر محکومن و چشمات قاضیه🥰

یک بوسه ز لبهای تودر خواب گرفتم گویی که گل از چشمه مهتاب گرفتمحافظ نصفه شب گفته این بیت رو

بههه داش حافظ  هم بلع

دیگع بیچاره مستقیم داره میگه

بعد چرا به عده میان  اینا رو سانسور میکنن اه

ز گیتی دو تن  را سپاس یکی حق شناس و یکی حد شناس

بابا خیلی از شاعر ها یه خاطر معشوق زمینی شعر گفتند اما کتاب های ما ترجیح داده شده به معشوق الهی اشاره کنه دیگه خیلی هاشون تابلو هستند 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
بابا خیلی از شاعر ها یه خاطر معشوق زمینی شعر گفتند اما کتاب های ما ترجیح داده شده به معشوق الهی اشار ...

خودشون  و مضحکه کردن 

ما که خودمون میدونیم جریان چیه دیگه

ز گیتی دو تن  را سپاس یکی حق شناس و یکی حد شناس

خودشون و مضحکه کردن ما که خودمون میدونیم جریان چیه دیگه

دقیقا یه  اقای بلاگر ادبیات فارسی رو خیلی خوب با معنی واقعیش می گه اسمش رو نمی دونم صداش مثل دوبلور هاست می دونید اسمش چه ؟ 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
فقط یه معلم ادبیات واقعی میتونه ربطش بده به عشق عرفانی خخخمعلمی ؟

نه معلم نیستم. ببین ابیات سعدی و مولانا و حافظ و خیام. برای اینکه آدرس خدا رو به ما بدن از زن و شراب و لب معشوق و زلف یار و پیکر معشوق و.....  بصورت تمثیل استفاده میکنن. ودر عمل هم خانم ها بیشتر به خدا نزدیک اند تا مردا. خانم ها پذیرنده اند مردا پیشنهاد دهنده. و خدا هم معشوق ناز میکنه ما هم نیاز. البته بین ما و او جدایی هم نیست ما و خدا یکی هستیم