2777
2789
عنوان

ازدواج خواهرم با مرد متاهل و بچه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 5739 بازدید | 190 پست
دلم میسوزه هیچوقت هیچ کس نخواستشحالا هم اینجور مگه میشه خواهرم عقد دایم بشه مرد بهش دست نزنه

خیلی اذیت میشه به اسارت گرفته شده انگار

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه جورایی حرفای آقا توهین آمیز بود وگرنه ازدواج بدی نیست

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
رابطه نمیخاد مرده؟ ظاهرا کلفت میخاد برابچه هاش زن زندگی نمیخاد خواهرت با سی سال جطور میخاد به این بل ...

دلم میسوزه واسش 

تا حالا هیچ کس نخواستش

میگه برم جای دیگه هم تجربه کنم 

بسم الله این چه مدلشه،رابطه نمیخواد خواهرت فقط ۳۰سالشه نیاز عاطفی وجنسی مگه نداره؟یعنی چون صورت زیبایی نداره حق زندگی هم نداره؟حق خوشبختی هم نداره؟خدالعنت کنه کثافتای زیبایی پرستو،ذات آدما مهم نیست باطن خوب مخم نیست فقط صورت زیبا باشه ظاهر زیبا باشه اندام زیباباشه کافیه براسون

30که سنی نیست عجله می‌کنه اونم نامادری سه تا دختر که ببینم ی زن دیگ بیاد جتی مادرشون بگیره گناه داره ...

میگم اون مرد میگه به خاطر دختران بهت دست نمیزنم و عاطفی تامین نمیشی 

میگه چقدر بمونم خونه بابا 

خسته شدم از نخواستنی بودن

باشه بره تجربه کنه ولی دوست داشته شدن رو نه کلفتی بچه مردم رو ..الهی خدا تقدیری چنان زیبا براش رقم بزنه خودش ندونه از کجا اومده

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
میگه حداقل برم یه دنیای دیگه رو هم تجربه کنم خسته ام از این شرایط

اشتباه میکنه حتی رابطه هم نمبخواد فقط کلفت میخواد دیگه این حرفشم از اول زده خواهرت بعدا حق اعتراض نداره باهاش مثل برده رفتار میکنه 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهرت از رو ناامیدی داره بله میگه 🥲

شرایط روحیش چطوره ؟

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔