2777
2789
عنوان

قانعم کنید زنگ نزنم به شوهرم 😭 خیلی دلم تنگ شده ولی چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 61 پست
تروخدا اینارو ول کنید این شعرا چیه من هرجوری باشم شوهرم باز ی دعوایی راه میندازه زنگ نمی‌زنم بهش تا ...

عزیزم حالت رو کامللللل درک میکنم

اما مطمئنی داداشت کف دستشون نذاشته خبر رو؟

تروخدا اینارو ول کنید این شعرا چیه من هرجوری باشم شوهرم باز ی دعوایی راه میندازه زنگ نمی‌زنم بهش تا ...

خب عزیزم نقطعه ظعفتو فهمیده میدونی روچی حساسی .سعی کن برات مهم نباشه بزار بفهمن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ندارم مادر شوهر ندارم نمی‌خوام جلو خواهر شوهرم خار بشم انقد جلو اونا بی احترامم کرده میترسم ی روزی ت ...

فقط اینو میدونم یه بار در برابرکتک زدنش کوتاه بیای دیگه عادت میکنه.بیخودمیکنه دخالت میکنه خواهرش ...

ی چیزی بهت بگم 

دیگه هیچ وقت هیچ وقت بهش اعتماد ندارم 

هیچ وقت 

من زنگ بزنم زنگ نمی‌زنم قربون صدقش برم 

می‌خوام فقط تا فردا یادش بره لااقل ضایع بازی در نیاره

بخدا حاضرم بمیرم ولی الان تو این لحظه اسمم از دهنش نشنوم

خیلی خیلی دوسش داشتم 

الانم دارم ها ولی دیگه هیچ وقت محبتم رو نمی‌بینه 

قلبم کباب شده فک می‌کنی برام خیلی آسونه ؟ 

فک می‌کنی بمن سخت نمیگذره؟ بقران دیشب تا صبح خواب نداشتم همه وجودم درد می‌کنه انقد گلوم رو فشار داده گلوم درد می‌کنه 

ولی نمی‌خوام کسی بفهمه فقط همین 

چون من دیگه تا عمر دارم خجالت میکشم برم پیش برادر شوهرم دیگه خودمونمیتونم دست بالا بگیرم وقتی زیر کتک‌شوهرم بودم 

نمی‌خوام حالا که روش به روم‌باز شده جلوی بقیه هم ضایعم کنه

عزیزم حالت رو کامللللل درک میکنماما مطمئنی داداشت کف دستشون نذاشته خبر رو؟

آره داداششونه خیلی خیلی عاقله خیلی 

می‌گفت زنته احمق جلوی من اینجوری باهاش رفتار نکن باز دوباره می‌گفت بمن‌چع شما زنو شوهرید فردا گل و بلبله همه چی

اصلا با شوهرم خیلی فرق داره اون

جرات ندارم آرومم اینجوری می‌کنه داد و هوار چیه 😭 بخدا هزار بار گفتم ببخشید تکرار نمیشه گفتم غلط کرد ...

بهش بگو وقتی بهت زنگ میزنم میگی شک داری وقتی زنگ نمیزنم میگی سرت کجا گرمه بگو به چه سازت برقصم؟ اصلا گوشیم رو بشکون تا راحتشی ، بعدشم تو خودت شکاکی منو هم مثل خودت میدونی

زنگ که هیچیکلا یک فکر اساسی کنبا قهر کردن مشکل نداری؟ کتک زدن؟ خرد شدن؟ بی احترامی دیدن؟ داد زدن؟ تح ...

نامزدی! 

من عقدم دیگه نمیتونم به در اومدن از زندگی فکر کنم جای ندارم 

خواهش میکنم فقط بگید چیکار کنم فردا باز کسی نفهمه .. 

نمی‌خوام کسی بفهمه ماجرارو

ی چیزی بهت بگم دیگه هیچ وقت هیچ وقت بهش اعتماد ندارم هیچ وقت من زنگ بزنم زنگ نمی‌زنم قربون صدقش برم ...

بمیرم برات خدا بزنه شوهرتو دوستشم داشته باشی از ته دلت واگذارش کن به خدا آهه مظلوم گیراست

و اینکه شرایطت رو خیلی درک میکنم که برای مراسم و بقیه مجبوری بحرفی یجورایی انگار تو دو راهی هستی 😔💔

بمیرم برات خدا بزنه شوهرتو دوستشم داشته باشی از ته دلت واگذارش کن به خدا آهه مظلوم گیراستو اینکه شرا ...

نه نفرینش نمیکنم باز چیزی بشه ضرر مالی بهش برسه جانی بهش برسه من باید بسوزم 

فقط تو قبر هم بزارنم هیچ وقت حلالش نمیکنم 

نمی‌دونم غرورم شکسته 

احساس پوچی میکنم 

نمی‌دونم چیکار کنم نمی‌دونم 

عزیزم خانوادت کنارت نیستن؟

ما ی بار ی بحث عادی بینمون پیش اومد بابام زنگ زد به شوهرم که بیا چرا دعوا کردین و این حرفا 

شوهرم اومد خب خیلی طبیعیه دیگه 

همه تقصیر ها رو انداخت گردن من و خودش رو بی گناه نشون داد منم اعتراضی نداشتم هیچی نمی‌گفتم اینجوری برام بهتر بود بهرحال شوهرم انتخاب خودم بود .. اون خراب می‌شد من خراب میشدم ، بابام انقد کتکم زد جلوی شوهرم 🙂 مامانم انقد کتکم زد ، خورد شدم هیچ وقت هیچ وقت اون شب از جلوی چشمم نمیره تو خوش ترین لحظه هم که باشم یادم بیاد بی اختیار گریم میگیره 

هنوز جای کمربند بابام رو بازوم هست هیچ وقتم جاش نمیره

من نابود شدم .. فقطم ۱۸ سالمه ..

خیلی درد داره جلوی شوهرت کتک بخوری 

من برم به شوهرم چی بگم 

بگم چرا دستت روم بلند شد؟ پرنسس بابام بودم؟؟ 

چی بگم 

یا مثلاً بابام بفهمه میخواد با چه رویی از من دفاع کنه؟ بمیره بهتره تا اینکه پشت من در بیاد 

ما ی بار ی بحث عادی بینمون پیش اومد بابام زنگ زد به شوهرم که بیا چرا دعوا کردین و این حرفا شوهرم اوم ...

عزیزم مامان بابات کتکت زدن و پشتت نبودن سره همون شوهرت اینجوریه چون برات ارزشی نزاشتن اونم برات ارزشی قائل نیست

توام سرسنگین باش برای نامزدت

واقعا چ پدرمادر نمونه ای!!!