2777
2789

سلام دوستان عزیز.

هرکی تجربه داره یا بچه اینجوری داره میشه راهنماییم کنه

بچه اولم آی یو جی آر بود آخرای۳۶ هفته ‌دنیا اومد.با وزن ۱۸۳۰ و قد ۴۱ . الان هر جا میبرم بهم میگن آی وزنش کمه آی قدش کمه.

چند بار دکتر غدد بردم.چند بار تغذیه بردم.‌بهداشتم همش گیر میده.

نگران بچه مم. چیکار کنم؟ همش دایم مولتی ویتامین بگیرم براش؟؟؟خود مولتی دایم مضر نیس؟؟!

غدد پيشنهاد هورمونم نداد.‌گفت بچه ت تو نمودار خودش داره رشد خودشو میره.چند بار مولتی داد ولی‌نتیجه یی نداشت.از مچ دستشم عکس گرفتم. گفت خوبه .

گفت هر ۶ ماه بیار مراقبت که من دیدم هر دفعه الکی یه دارو مولتی مینویسه.کار خاصی نمیکنه.نبردم.

در آینده این بچه ها چجور میشن خیلی کوتاه قدو لاغر و ریزن؟ بچه دومم معمولیه.‌غصه م شده بزرگ تر شن برای‌اولی دغدغه بشه غصه بخوره.

مگر نمیگین تو نمودار خوبه شاید اون شکلی که شما مایل هستین نیست. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

نگران نباش پسر من آی یو جی ار بود الان ماشاءالله بزرگ شده همسرمم همینطور بوده الان وزنش100و قدش185دختر عمه اش هم بوده الان بالای 170,,قد و70,وزنشه

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگران نباش پسر من آی یو جی ار بود الان ماشاءالله بزرگ شده همسرمم همینطور بوده الان وزنش100و قدش185دخ ...

واقعا؟ خدا خیرت بده اميدوارم کردی.ینی تو بچگی ریز بود. بعدش تو‌بلوغ رشد کرد؟؟؟

من نمیخوام حالا درشت شه همین اندازه شوهرم بشه کافیه.

طفلی بچه م الان ۴ سالشه قدش ۹۱ وزنش ۱۱ .

۱۷۰ م بشه راضی م

انقد طفلی بچه م عقلش میرسه. بهش گفتم هله هوله نخور که بزرگ شی.‌با اینکه داره له له میزنه ولی نمیخوره

دلم میسوزه براش

واقعا؟ خدا خیرت بده اميدوارم کردی.ینی تو بچگی ریز بود. بعدش تو‌بلوغ رشد کرد؟؟؟من نمیخوام حالا درشت ش ...

ن با با این قدر من از این ریزه میزه ها دیدم ک الان برا خودشون آقایی شدن

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
بچه شما دنیا اومد وزنو قدش چقد بود الان چقدره؟شما برا رشدش چیکار کردین؟

موقع تولد1320  الان هفت سالشه25

بچه شما دنیا اومد وزنو قدش چقد بود الان چقدره؟شما برا رشدش چیکار کردین؟

من هییییچ کاری نکردم برا رشدش من خودمم درشتم و قد بلند الان دخترم ریزه و لاغره هر کی میگه وای چرا لاغره میگم این باربیه مث من همش در حال رژیم باشه خوبه؟!ن والا دنبه و چربی چیه قدشم کم کم تا۱۷۰میره اخرش پسرتون

موقع تولد1320 الان هفت سالشه25

هزار ماشاله خدا برات نگه داره شیر مردمونو.از پسر منم کوچولوتر.

چقدم‌بزرگ کردنشون سخته

منو بهداشت دیگه کشت.

وزنش الان ۱۱ کیلوه.قدشم ۹۱

دنیا اومد وزنش ۱۸۳۰ قدشم۴۱ بود

چقد طول کشید تا ببینی یکم رشدش بهتر شده به هم سنو سالاش رسیده؟

پسرم که اندازه ۲ ساله ها دیده میشه. دومی ۷ ماه س داره بهش میرسه

من هییییچ کاری نکردم برا رشدش من خودمم درشتم و قد بلند الان دخترم ریزه و لاغره هر کی میگه وای چرا لا ...

پیر شدم.

نمیدونم مولتی ویتامین چیزی بگیرم بازم یا نه.

هر‌چند وقت یه بار یه چی میگیرم.

چندباری م که دکتر بردم.‌فقط همین مولتی ویتامین زینک دارو‌‌آهن دار میداد.