2777
2789
عنوان

اصلا از ازدواج داداشم خوشحال نیستم حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 103 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابای من خداروشکر مرد دیگه اخلاق مادرمم روی زندگی من تاثیر نداره چون باهاش کات کردم منم مثل بقیه مرد ...

اره خب شما اگر از مادرت جدا شدی میتونی  زندگی موفقی داشته باشی 

ولی به نظرم خانوادتو بنداز کنار این خانواده خانواده نمیشه برات حرصشونو نخور رهاشون کن قطع ارتباط کن 

اگر خواستگار خوبیم داشتی برو بگو من میتونم راجب دستاورد های خودم براتون صحبت کنم ولی کارای خانوادم هیچ ربطی به من نداشته و نداره اگر از خود من مبخواین اطلاعات داشته باشین من هستم

دوساله باهاشه الان عقدش کرده

اگ ناراحته بگو طلاق بگیر ازش تا مسخرن نکنن بقیه و دوستات و این قضیه فراموش میشه 

اگر نمیخایم ک میخایش با حرفی نداریم برو خوشبخت باشی 

بنظرم یک اتمام حجت خوبه ک بعد نگه تو ک خاهرم بودی چرا چیزی بهم نگفتی نصیحتی نکردی  

بنظرم گناه داره داداشت بهش بگو حتما بگو جدا بشیم ازش ما پشتتیم و برات دنبال کسی میگردیم و میگیم زنه گولش زده بود  و تونست جدا بشع اما اگر میخایش ک دیگ چاره چیه ما حرفی نداریم خوشبخت بشی 

من دوست ندارم داداشم طلاقی بشه خب

هرکاری کنی عروسی بگیره هم احتمال جدایی هست تا همه نگفتن عروسی کرده و جدا شدن بهتره ک الان تو عقده جدا بشن 

میدونم طلاق چیز خوبی نیست اما هنوز با اون زنه نرفتن زیر یه سقف حرفا کمتره دختر خوب گیرش میاد 

هرکاری کنی عروسی بگیره هم احتمال جدایی هست تا همه نگفتن عروسی کرده و جدا شدن بهتره ک الان تو عقده جد ...

ببخشید ولی از دست اینا کاری برنمیاد فقط پسره باید سره عقل بیاد که متاسفانه انگار خبری نیست

🤍.
مردم مثل تو فکر نمی کننوقتی برای من خواستگار میاد بهم میخندن میگن بابات ولت کرده زن گرفتهداداشت با ز ...

بمیرم الهی چقدر به خاطر کار خونوادت اذیت میشی

کاملا درکت میکنم همسایه ی ما هم پسر 22ساله رفته زن 38ساله گرفته یه بچه هم داره عروسی هم گرفتن همچین عروس با اعتماد به نفس میرقصید بعد چهره ی پسره هم خیلی بچه گونس و از سنش کمتر میخوره انگار مادر و پسر بودن😬..... حالا اینکه مادره پسره و خواهرش نقش بازی میکردن یا نه رو نمیدونم ولی اونا هم هی از عروس تعریف میکردن و میگفتن عروسمون خیلی خوبه (عروسه هم خیلی به خونواده ی پسره احترام میزاشت) الان سه چهار سال میگذره بچه دارم شدن و مامان پسره گاهی حرفش پیش میاد میگه عروسم هر روز بهم سر میزنه زبروزرنگه و تر تمیزه کمکم میکنه... حالا حقیقت نمیدونم شاید داره آبروداری میکنه....