2777
2789
عنوان

اصلا از ازدواج داداشم خوشحال نیستم حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 103 پست
مگر قاتلیم یا خرابیم؟ الان برو دادگاه نصف مردم بچه طلاقنما همسایه مون داداشش قاتل بود خواهرش راحت با ...

عزیزم طلاق به تنهایی چیز بدی نیست خب ولی اتفاقات پشت اون طلاق چیزای خوبی نبوده من خودم خواهرم طلاق گرفته! 

ولی پدر شما مجدد ازدواج کرده 

از اون طرف مادرتون اخلاق درست حسابی نداره 

بکی نه یکی دیگه بالاخره میشناسه خانوادتونه و توی تحقیقات رد میشید 

الان برادرتون شغلش چیه؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لامصب میدونی بعد مدتها پسرع زندگی شو با بقیه رفیق و دوستاش مقایسع میکنه زندگی براشون جهنم میشه و این ...

دقیقا

مردا وقتی زن جوون مجرده خوشگل میگیرن بازم احساس میکنن حیف شدن حالا فک کن یه زن سن بالای بچه دار بگیرن چند سال بعد یا رفیقاشون مقایسه کنن

زندگی اکثرا همینه

خالم روانشناسه؛ گفت میان پیششون از این سن بالا ها که با پسر جوون تر ازدواج کردن، گفت نه میتونیم ناز کنیم نه کارای احساسی مون رو، گفت حتی نمیتونم برم بغلش میگه برو اونور پیری

این ازدواج ها در ۹۰ درصد مواقع حماقتن

عزیزم طلاق به تنهایی چیز بدی نیست خب ولی اتفاقات پشت اون طلاق چیزای خوبی نبوده من خودم خواهرم طلاق گ ...

بابای من خداروشکر مرد دیگه 

اخلاق مادرمم روی زندگی من تاثیر نداره چون باهاش کات کردم منم مثل بقیه مردم 

داداشم خوبی بود چون پشتوانه نداریم بابام اعتماد بنفسش اورد پایین قبلا بهش میگفت تو لیاقتت فقط پیرزن ...

هعی روزگار  اره ب پسر چیزی بگی ملکه ذهنش میشه میره سمت همون 

بنظرم تو اشنایی بمونن بعد عروسی کنن مام. یه سالی عقد بودیم والا پشیمون شدن جدا میشن خب