2777
2789
عنوان

اصلا از ازدواج داداشم خوشحال نیستم حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 103 پست
داداش تو که پولشو نمیای داری جای اون جوش میزنی کرده که کرده علف باید به دهن بزی شیرین بیاد چیکارش دا ...

این ک قطعا پولشو نمیده ولی این جای قضیه مشکوکه ک زنه تازه ب فکر ازدواج افتادع و جز بکن بودن چیز دیگه از پسره نمیخاد 

من خودم این مسئلع رو با شوهرم ک همچی کاری کرد کشیدم و زنه پولشو گرفت و رفت صیغه اش بود 

مطمعنن با داداش این نمیمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش تو که پولشو نمیای داری جای اون جوش میزنی کرده که کرده علف باید به دهن بزی شیرین بیاد چیکارش دا ...

مردم مثل تو فکر نمی کنن

وقتی برای من خواستگار میاد بهم میخندن میگن بابات ولت کرده زن گرفته

داداشت با زن سن بالاست تیکه میندازن

این ک قطعا پولشو نمیده ولی این جای قضیه مشکوکه ک زنه تازه ب فکر ازدواج افتادع و جز بکن بودن چیز دیگه ...

خاک تو سرش فقط ابروی منو بردن خواستگارامو پروندن خودشون عشق حال کردن

بد ذات ؟بنظرم خواهرش دلسوزشه تو این مورد واقعا،فامیل ما با همچین موردی ازدواج کرد بعد ی مدت مهریه شو ...

همینا که اینجا دارن یقه جر میدن کافیه یکی تایپک بزنه دارم با مردی که بچه داره ازدواج میکنم همه میگن داری اشتباه میکنی ارزش خودتو آوردی پایینو فلان 

تبعیض جنسیتی تا این حد ندیدم اگه کاری عاقلانه و درست نیست برای هر دو جنس هست نه فقط یکیش

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

والا من ذره ای برام مهم نی کادوی عقدشم فرستادم براشمردم دارن بهمون تیکه میندازن مسخره مون میکنن

مردم که همیشه حرف مفت زیاد میزنن،مهم داداشته که احساس خوشبختی کنه،بقیه چه اهمیتی دارن،حالا اگه برعکس بود اشکالی نداشت؟مثلا یه مرد۴۰ساله با دوتا بچه یه زن۳۲ساله میگرفت؟بخدا قسم هرچی میکشیم از حرف مردم و فرهنگ غلطمونه

بد ذات ؟بنظرم خواهرش دلسوزشه تو این مورد واقعا،فامیل ما با همچین موردی ازدواج کرد بعد ی مدت مهریه شو ...

عزیزم استارتر شون خودشون خانواده ب معمولی ایی نیستن ک انتظار داشته باشن خانواده ی معمولی به داداش دختر بده

مردم که همیشه حرف مفت زیاد میزنن،مهم داداشته که احساس خوشبختی کنه،بقیه چه اهمیتی دارن،حالا اگه برعکس ...

اصلا احساس خوشبختی نداره خودشم دپرسه

چون بابا نداریم کسی پشتمون نیست اینم اینطوری ازدواج کرد