2777
2789
عنوان

داستان زعفر جنی تو روز عاشورا رو خوندم اشکام بند نیومد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 56 پست
خب من الان کلی سوال برام پیش اومده جن آیا جسم داره چجور خاکش کردن یعنی جنا خاکش کردن

اینو سرچ کن بمنم بگو 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
خب من الان کلی سوال برام پیش اومده جن آیا جسم داره چجور خاکش کردن یعنی جنا خاکش کردن

آره ديگه جسم دارن ولي از ديد ما پنهانن چونكه جسم لطيف هستن

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله واقعیه سال‌ها تو همدان موقع عاشورا داستانش رو میگفتن ما از بچه گی میدونستیمموقعی که هییت عزاداری ...

وای چه جالب🥺

منم گوگل زدم چند تا عکس اینجوری آورد دقیقا عین تعزیه خوانی بود 

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

خيلي از مبحث ها در مورد دين اسرار هستن و همجا نبايد گفته بشه چون ب جزء توهين و زير سوال بردن نتيجه ا ...

درسته ولی جز اسرار نبوده 

ما تو همدان همیشه این صحنه رو تو خیابون  اجرا می‌کردند 

همون یه سری لباس های سیاه پوشیده بودن بعد یکی خودش رو معرفی می‌کرد میگفت من زعفر جنی هستم اومدم کمک و …. 

درسته ولی جز اسرار نبوده ما تو همدان همیشه این صحنه رو تو خیابون اجرا می‌کردند همون یه سری لباس های ...

الان متاسفانه همچي ب تمسخر گرفته ميشه مخصوصا اين سايت

درسته ولی جز اسرار نبوده ما تو همدان همیشه این صحنه رو تو خیابون اجرا می‌کردند همون یه سری لباس های ...

اين كه نه كلي گفتم 

من ي روايت از آقا اميرالمومنين گفتم گزارش زدن و كلا تعليقم كردن ن اهل تسنن همين شيعيان خودمون

الان متاسفانه همچي ب تمسخر گرفته ميشه مخصوصا اين سايت

دقیقا هرچی میگی مسخره می‌کنند روز سوم عاشورا تو همدان همیشه بارگاه و کلی تعزیه خوان میارن یعنی آنقدر آدم هست نمیشه راه بری 

روز تعطیل هم نیست ولی همیشه برگزار میشه 

منم بچه بودم متوجه نبودم برام میگفتن که اینا کی هستن 

اين كه نه كلي گفتم من ي روايت از آقا اميرالمومنين گفتم گزارش زدن و كلا تعليقم كردن ن اهل تسنن همين ش ...

چی بگم متاسفانه من همیشه سعی می‌کنم تاسوعا و عاشورا آرایش نکنم و آهنگ گوش ندم ولی مسخرم می‌کردند میگفتن آرایش چه ربطی داره ؟ منم تو دلم گفتم شما فامیلتون فوت کنه با آرایش میرید ؟ 

ولی نمی‌دونم چرا آنقدر اونا خوشبختن؟ چه زندگی دارن خوشبخت پولدار چه شوهری 

حب علي بن ابي طالب و ولايت حضرات اهل بيت بهتر از اينه كه دريا ها طلا بشه و تقديمت كنن

اين دنيا فاني و زودگذره پول و طلا و ...بازي دنيا ن دل ببنديم ن حسرت بخوريم فقط ب فكر عالم بعد باشيم

إِنَّ الْعَبْدَ لَیَکُونُ لَهُ عِنْدَ اللَّهِ الدَّرَجَةُ لَا یَبْلُغُهَا بِعَمَلِهِ فَیَبْتَلِیهِ اللَّهُ فِی جَسَدِهِ أَوْ یُصَابُ بِمَالِهِ أَوْ یُصَابُ فِی وُلْدِهِ فَإِنْ هُوَ صَبَرَ بَلَّغَهُ اللَّهُ إِیَّاهَا؛

امام صادق علیه‌السلام فرمودند:

گاهی برای بنده‌ در نزد خدا درجه و رتبه‌ای می‌باشد، که از طریق عملش به آن درجه نمی‌رسد. پس خداوند او را به بلا و مصیبتی در بدن و یا مال و یا مصیبت فرزند مبتلا می‌سازد. تا اگر صبر و تحمل نماید، خداوند او را به آن درجه برساند.

بحارالانوار جلد۶۸(بهترين و معتبر ترين كتاب شيعه)