2777
2789
عنوان

داستان زعفر جنی تو روز عاشورا رو خوندم اشکام بند نیومد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 56 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

امام حسین درسته شهید شدند ولی داستان اجنه میگم که رفتن این حرفا زدن

به هر حال بعضی علما هم میتونن عالم غیب رو تا حدی ببینن

در کل تاپیک دلیه همیشه نمیشه منطقی همه چیز رو دید به دلت نشست قبول کن

🩵ایالات متحده کرج 🩵                                                                           

الان چه تهمت و توهینی بود؟

اگه اینجوریه ك شما کلا نباید اعتقادی به تاریخ داشته باشی باید بگی همه چی دروغه

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ می‌کنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون می‌دادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥

کاش با این روایات هعی دین رو نبرن زیر سوال بدتر مردم به سخره بگیرن

آخه مردم میخوان که باور نکنن 

اگر از معجزات حضرت عیسی بگیم مردم همه قبول میکنن ولی این موارد رو نمیخوان قبول کنن

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
ایت الله بهجت هم سخنی درباره ی این جن دارن

بله دقیقا اتفاقاً شنیدم ایشون دفنش کردن

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ می‌کنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون می‌دادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥

خودمم دیشب شنیدم

بله واقعیه سال‌ها تو همدان موقع عاشورا داستانش رو میگفتن ما از بچه گی میدونستیم

موقعی که هییت عزاداری در میومد مثل اون موقع صحنه هاش رو اجرا می‌کردن

خب من الان کلی سوال برام پیش اومده جن آیا جسم داره چجور خاکش کردن یعنی جنا خاکش کردن

گوگل کن عزیزم هزار تا منبع معتبر هست