2777
2789

چن وقت پیش از دانشگاه انصراف دادم ۱۸ سالمه قدم ۱۶۸ هیکلم متعادل و خوبه گفت خیلی خوشگل شدی تو که قدت و قیافت خوبه میتونی مهماندار بشی 

کسی تجربه ای داره؟ از اطرافیان که مهماندار بوده باشن

به نظرم شغل خوبی باشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من که اصلا دوست ندارم ی جورایی خدمه میشی دیگه متنها باکلاسش باید غذا بیاری جمع کنی تمیز کنی ی سره هم رو هوا باشی اصلا دوست ندارممم

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

باید رشته هتل‌داری بخونی بعد اگه بتونی استخدام شی که کار هرکسی نیست خیلی سخته،با دیپلم که نمیشه

فقط هم قد و قیافه ملاک نیست طرز رفتار و مسائل روانشناسی و مهمترین چیز پارتی باید داشته باشی

لایک نکن،ریپلای نکن

من بیست سال پیش کلاس زبان که بودم یکی انگیزه اش از حضور در کلاس رو مهمانداری هواپیما میدونست. همون زمانش هم بنظر پارتی داشت دختره، چون من هرگز فکر نکردم میتونم مهماندار بشم

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

وای من که اصلا دوست ندارم ی جورایی خدمه میشی دیگه متنها باکلاسش باید غذا بیاری جمع کنی تمیز کنی ی سر ...

من فقط تو یه پرواز خارجی بیوفتم لحظه ای که هواپیما بشینه فرار میکنم😂 جدا از شوخی فک کنم برا مهاجرت بد نباشه