2777
2789
عنوان

چه با افتخار از علافی هاتون تاپیک می‌زنید خانم های خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 4427 بازدید | 247 پست

بعضیا حتی نمیدونن با کلاس بودن چه طوریه حتی اداشو هم خوب بلد نیسن دربیارن😁

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

اون کاربر کلا پرحاشیش اخه کی از همچین زنی خوشش میاد اصلا زنو مردم نه کسی از مرد این مدلی هم خوشش نمی ...

اون بنده خدا گفت شب تا دیر وقت بیداره که تا ظهر خوابن 

خیلی ها که بچه کوچیک دارن همین مدلی هستن 

حالا نی نی سایتی ها که از یه دنیای جدا هستن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استقلال و درآمد مستقل به زن حس قدرت میده

من با اینکه ۲۱ سالمه ولی به شدت دنبال یه کار خوبم که در کنار درسم حقوقم بگیرم ولی خب متاسفانه محل زندگی ما زیاد کار پیدا نمیشه

اصلا نمیتونم تصور کنم خانه داری رو

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

تاپیک زدن علیه تاپیک بقیه ممنوعه 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

اون بنده خدا گفت شب تا دیر وقت بیداره که تا ظهر خوابن خیلی ها که بچه کوچیک دارن همین مدلی هستن حالا ...

اون بنده خدا روخیلیا میشناسن تن پروری نشونه افتخار نیست بچه کوچیکم نداره ک شب بیداری بکشه زیرشم یکی جارو میزنه

به عنوان یه خانم خونه دار میگم حق میگی ولی باید به اونایی که بچه کوچیک دارن حق داد چون واقعا برنامه زندگیشون با ورود بچه به هم میخوره

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

تاپیک ایشون رو دوباره دیدم

۱۷۰ نفر لایک کردن

۱۷۰ نفر که جالبه چند تاشون اینجا هم کامنت گذاشتن

من شاید روزی اون خانم و حال روانی اش رو درک کنم 

ولی این ۱۷۰ نفر رو درک نمیکنم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

منم از تایپیک این خانم و اون یکی که می‌گفت بیچاره خانم های شاغل خیلی ناراحت شدم،خیلی خانمهای خانه دار محترم هستن خیلی خانه داری سخته،ولی کسایی که شاغلن به نظر من ازوقتشون بیشتر استفاده میکنن،و مرتب ترن،من شاغلم ،خواهرم خانه دار ولی تاحالا نشده من شام یا ناهار نداشته باشم درحالی خیلی وقتا خواهرم نهار نداشتن یا شام نداشتن از بیرون میگیرن

هیچ کس دوس نداره تا لنگ ظهر بخابه ادم وقتی حالش خوب نیس خواب تنها دوای دردشه خانمای خانه دار خیلی تنهان همیشه توقع ازشون زیاده در حالی که نباید چشم داشتی هم داشته باشن واقعا خسته میشن بی انگیزه میشن روحیه ادمها هم متفاوته حالا شما روحیه قوی دارین دلیل نیس که بقیه ام اینجوری باشن کاش همه خانمها هدف بزرگ خودشون تو‌زندگیو پیدا کنن اونموقع میبینی سختکوش تر و با انگیزه تر از خانما نیس

ن بابا کلا دوست داره دکو پز بدهجالبه با ی کاربری دیگش میگفت شوعرش بهش خیانت کرده ی کاربری دیگش از شو ...

دقیقا همین عجیبه اون کاربریش که هیچی حتی تاپیکای قدیمیشم بری ببینی تو همشون داره از زندگیش گله و شکایت میکنه