2777
2789
عنوان

چه با افتخار از علافی هاتون تاپیک می‌زنید خانم های خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 4490 بازدید | 247 پست
تاپیک ایشون رو دوباره دیدم۱۷۰ نفر لایک کردن۱۷۰ نفر که جالبه چند تاشون اینجا هم کامنت گذاشتنمن شاید ر ...

شما ک خودت خیلی نگاه از بالا ب پایین داری ب کاربرا 

خیلی خودتو عاقل و همه چیز دون میدونی 😂

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اشتباه نکنید ایشون خانه دار نیستندنبال توجه هستن حتی اگر توجه منفی باشهوگرنه خانه داری با توی خون ...

همون خانم مورد نظررفتم تاپیکاشو یه نگاه انداختم‌‌دیدم همش نوشته رفتم فیلرزدم...رفتم تزریق ژل...رفتم سه تامانتو خریدم...یه خانومی میاد خونمون نطافت کلی لبای ووالتو کیف وکفش بهش دادم...عکس استخر ویلایی که رفته بودن..‌این حجم ازخودنمایی ادم حالت تهوع میگیره

پارسا پسرمامان😍

از همه عجیب تر شماهایید یکی میگه خانه داری خوبه یکی میگه شاغلی و خانه داری میکوبه اون یکی هم شاغل بودن میکوبه.خوب هر کس بنا به شرایط روحی و جسمی و تواناییش انتخاب میکنه که شاغل باشه یا خانه دار.همونطور که خانم شاغل موفق هست تو زندگی ناموفق هست و برعکسش.نمیشه یه نسخه رو برا همه پیچید تمام کنید دیکه این حرفارو

شما ک خودت خیلی نگاه از بالا ب پایین داری ب کاربرا خیلی خودتو عاقل و همه چیز دون میدونی 😂

به به چه فرصت خوبی براتون پیش اومد که این حرفها رو بزنید 

خب هر کجا دیدید من تنبلی و بیکاری رو ترویج دادم یا هر چیزی که مخالف ارزش های اخلاقی هست حتما نی نی یار رو تگ کنید 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من اون خانم رو نمیشناسم طرفدار هیچ احد الناسی هم تو نی نی سایت نیستم ولی خدایی تو تاپیکش خیلی بد حمله کردن بهش حتی خیانت شولرش رو ب روش آوردن بیچاره رو کوبیدن اون بسش نبود حالا راجبش تاپیک زدین؟ بدبخت نگفت من خوبم گفت هرکسی هر مدلیه ب خودش ربط داره بعد خودشو مثال زد ک مثلا من اینم با این خودم حال میکنم همه بهش حمله کردن یکم رو اعصاب خودتون کار کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به به چه فرصت خوبی براتون پیش اومد که این حرفها رو بزنید خب هر کجا دیدید من تنبلی و بیکاری رو ترویج ...

چه ربطی ب پست من داشت گلم؟ 😂😂😂کلا چند ساله میشناسمتون میبینمتون چ این کاربریت چ خربوریدان پست هاتون این حس رو القا میکنه ک نگاه از بالا ب پایین داری و خودتونو عقل کل میدونید 

شایدم من اشتباه میکنم ولی از پست هاتون این القا میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه ربطی ب پست من داشت گلم؟ 😂😂😂کلا چند ساله میشناسمتون میبینمتون چ این کاربریت چ خربوریدان پست هات ...

پست بالای همین کامنت رو بخونید 

و به توصیه خودتون گوش کنید 

هر وقت هم دیدید من پز دادم یا یک رذیلت اخلاقی رو بعنوان مزیت سر بقیه کوبیدم حتما متذکر بشید 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

منم از تایپیک این خانم و اون یکی که می‌گفت بیچاره خانم های شاغل خیلی ناراحت شدم،خیلی خانمهای خانه دا ...

اتفاقا اشتباه میکنید همیشه غذارو میپزید .گاهی به خودتون استراحت بدید خواهرتون کار خوبی میکنه گاهی استراحت میده به خودش‌.

شوهرشم آدمه از یه جایی به بعد دیگه خسته میشه . مگه میشه تا ابد این مدلی باشی. بچه ات آواره خونه ماما ...

شما هم نینی سایت رو خیلی جدی گرفتی.

از کجا میدونی زندگیش این شکلیه؟

شاید داره از خیالاتش میگه

از آدمی توقعِ زیادی نیست

همین که در هر جا و هر مکان هر زمان بتونه در حد توانش مفید باشه اون یه آدم درست و مفیده 

شاید بنده خدا اینقدر مشکلات داشته و داره مریضی و ناراحتی اعصاب و افسردگی نمیتونه پاشه 

بدون فکر اولین چیزی به ذهنش از زندگیش رسیده تاپیک کرده و هرکسی طبق سلیقه و دیده و ندیده هاش نظر داده 

زیاد درگیر هرچیزی نشین

شوهرشم آدمه از یه جایی به بعد دیگه خسته میشه . مگه میشه تا ابد این مدلی باشی. بچه ات آواره خونه ماما ...

کاری به خودش ندارم ولی توروخدا از شوهرش دفاع نکنید که دسته گلاش یکی دو تا نیس اتفاقا همون اقا این خانومو به اینجا رسونده و افسردش کرده

پست بالای همین کامنت رو بخونید و به توصیه خودتون گوش کنید هر وقت هم دیدید من پز دادم یا یک رذیلت اخل ...

کلا منظورمو نگرفتی

اکی باشه موفق باشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40