2777
2789
عنوان

واسه آقایی که از زندگی با همسرش خسته شده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 4464 بازدید | 236 پست
همینو بگو چه راحت با مردی که زن داره و فکرش یه جای دیگست برخورد میکنن همین تفکر های غلط باعث خیانت ش ...

دقیقا خدا فقط از دل اون زن بدبخت خبر داره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم برا خانومش میسوزه انتخواب درستی نداشته خانوم پسر عموت میتونی یه همسر مذهبی با ایمان و مقید مثل خ ...

پسر عموم خیلی شوق و ذوق زندگی داشت اصلا عمو اینا بخاطر خیر و صلاح خودش رفتن شهر دیگه خواستگاری تو شهر خودمون آمارش بالا بوده 🙈

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یارو عاشق یه نفر دیگس داره از این زن بدبختش سواستفاده میکنهبه نظرم اون زنش همچین حوصله سر بر و بی شو ...

منم همینو بهش گفتم اگه دوستش نداشتی یه بچه چطور با هم دارید بازم خانمش حامله است یعنی تو پدر دو تا بچه از همسرت هستی میگه نه با من احساس نداره ‼️

پسر عموم خیلی شوق و ذوق زندگی داشت اصلا عمو اینا بخاطر خیر و صلاح خودش رفتن شهر دیگه خواستگاری تو شه ...

الان دختر بازی و امار بالا نکته ی مثبتی بوده که بعد تبدیل شده به یه  مرد افسرده،یعنی تا ابد هول بازی باید ادامه داشته باشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خوب این آقا خیانتکارم هست جای دفاع نداره

هم خدارو میخواد هم خرما رو، بچه هم که داره خیانتم میکنه واقعا کثیفه

و اون زن کثیف تره که هنوز باهاش رابطه داره با اینکه میدونه طرف بچه هم داره

اینا حتی اگه باهم ازدواج هم کنن بهم خیانت میکنن

بهحرین کار برای این یارو اینه که با اون زنه قطع ارتباط کنه و بره تراپی زوجین همراه با زنش و مشکل رو حل کنن نه اینکه خیانت کنه 

طرف از قبل ازدواج با اینبار و ه ببین زنه چه کثیفه هنوز با این مردس 

بیچاره زنش

به نظر من هیچ وقت خانومای مذهبی به آدمای غیر مذهبی شوهر نکنم نتیجه همین میشه .حالا من غیر مذهبی با ی ...

عموم واسه اینکه قبولش کنند میفرستادش نماز جمعه خخخ یه مدت کلا تغییر ظاهر داد ریش و موی یه وری و کت شلوار 😂 ولی ذات خوشگذرونش عوض نشد 

منم همینو بهش گفتم اگه دوستش نداشتی یه بچه چطور با هم دارید بازم خانمش حامله است یعنی تو پدر دو تا ب ...

خواهشا تو دل به دل ش نده زمین گرده آه اون زن  و بچه هاش یه چیزی به سرت میاره نمیفهمی از کجا خوردی 

باید سنش بررسی شهاگه ۴۰ سالشه ممکنه دچار افسردگی میان سالیه

۳۵ سالشه خودش، زنش و دختره هم ۳۱ که دوسش داره

پسر عموم خیلی شوق و ذوق زندگی داشت اصلا عمو اینا بخاطر خیر و صلاح خودش رفتن شهر دیگه خواستگاری تو شه ...

آمار چیش بالا بوده؟

دختربازی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم