یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تاریخ تا درس دادن بخون اگه دیر بشه هیچ جوره جمع نمیشههه 😂😂خودت میدونی دیگ حجمش چقدر زیادع علاقه اینا رو هم بریز دور مهم اینه که باید بخونی نمره بالا بگیری همینه که هست نخونی صفر میشی باور کن هیچ جوره نمیتونی ۱۰/۱۵ تا فصل تاریخ رو تو یکی دو روز بخونی نهایی ۱/۲ میشی دوست خودم پارسال نهایی تاریخ نخونده از اول شد ۳/۵ ))من خودم شدم ۱۷ تازه فک کن از اول خر زدم باز هم ۲۰ نشدم
تاریخ رو اول باید یه دور روزنامه وار بخونی، بعد سعی کنی مفاهیم رو درک کنی مثلاً با زندگی الان مقایسه کنی و بعد قسمت های مهم و هایلایت کن و سعی کن سوال ننویسی براش چون بدون سوال خوندن باعث می شه همه چیز و به صورت پشت سر هم یادت بیاد، خلاصه نویسی هم کمک میکنه اما اصلا برای شب امتحان نزار این کار را رو
من الان معلمم واسه امتحان ترم ۸ درس داده درس یک و دو رو خوندمدرس چهار و شش سنگینه هنوز نخوندم درس پ ...
اره ولی از همین امروز شروع کن تا شب بکوب بخونی ۴/۶ رو تموم میکنی اون دوتا آسون هم بزار فردا بخون رو ز بعد هم بشین از اول تا آخر مرور کن اره از ۱۸ پایین تر امکان ندارع بشی