2777
2789
عنوان

انسانی های گذشته یا حال بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 25 پست
من انسانی نبودم . ولی تاریخ به نظرم خیلی جذابه . بعد اگه زیاده تو طول سال بخون که شب امتحان تلمبار ن ...

دو هفته دیگه امتحان ترم تاریخ دارم میخوام از الان روزی یک درس بخونم تمومش کنم شب امتحان تلنبار نشه 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

مثلا از چیه تاریخ خوشت میاد یکم از خوبی های تاریخ تعریف کن از چیش لذت میبری من نمیدونم چرا تا این حد ...

من کلا به خاطر تاریخ امدم انسانی اصن از کتابش خوشم میاد   

https://abzarek.ir/service-p/msg/2013779                                                                *جزءاکیپ دخترخاله های نی نی یار 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کلا به خاطر تاریخ امدم انسانی اصن از کتابش خوشم میاد

مثلا از چیش 

بگو من با نیمه ی پر بهش نگاه کنم پدرمو در آورده این تاریخ 

تاریخ تا درس دادن بخون اگه دیر بشه هیچ جوره جمع نمیشههه 😂😂خودت می‌دونی دیگ حجمش چقدر زیادع علاقه اینا رو هم بریز دور مهم اینه که باید بخونی نمره بالا بگیری همینه که هست نخونی صفر میشی باور کن هیچ جوره نمیتونی ۱۰/۱۵ تا فصل تاریخ رو تو یکی دو روز بخونی نهایی ۱/۲ میشی دوست خودم پارسال نهایی تاریخ نخونده از اول شد ۳/۵ ))من خودم شدم ۱۷ تازه فک کن از اول خر زدم باز هم ۲۰ نشدم

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

تاریخ رو اول باید یه دور روزنامه وار بخونی، بعد سعی کنی مفاهیم رو درک کنی مثلاً با زندگی الان مقایسه کنی و بعد قسمت های مهم و هایلایت کن و سعی کن سوال ننویسی براش چون بدون سوال خوندن باعث می شه همه چیز و به صورت پشت سر هم یادت بیاد، خلاصه نویسی هم کمک میکنه اما اصلا برای شب امتحان نزار این کار را رو

تاریخ تا درس دادن بخون اگه دیر بشه هیچ جوره جمع نمیشههه 😂😂خودت می‌دونی دیگ حجمش چقدر زیادع علاقه ا ...

من الان معلمم واسه امتحان ترم ۸ درس داده 

درس یک و دو رو خوندم

درس  چهار و شش سنگینه هنوز نخوندم 

درس پنج و هشت رو هم خوندم 

درس سه و هفت هم آسونه 

دو هفته دیگه امتحان ترم تاریخ دارم میرسم بخونم ؟

میخوام تاریخ رو بیست بگیرم واسه ترم 

تاریخ رو اول باید یه دور روزنامه وار بخونی، بعد سعی کنی مفاهیم رو درک کنی مثلاً با زندگی الان مقایسه ...

نه میدونم تاریخ خودت رو جر هم بدی شب امتحان نمیتونی تموم کنی حجمش قابل توصیف نیست

من الان معلمم واسه امتحان ترم ۸ درس داده درس یک و دو رو خوندمدرس چهار و شش سنگینه هنوز نخوندم درس پ ...

اره ولی از همین امروز شروع کن تا شب بکوب بخونی ۴/۶ رو تموم می‌کنی اون دوتا آسون هم بزار فردا بخون رو ز بعد هم بشین از اول تا آخر مرور کن اره از ۱۸ پایین تر امکان ندارع بشی 

اره ولی از همین امروز شروع کن تا شب بکوب بخونی ۴/۶ رو تموم می‌کنی اون دوتا آسون هم بزار فردا بخون رو ...

امروز نمیرسم مگه اینکه فردا بخونم دو هفته وقت دارم تا امتحان تاریخ ولی چون حجمش زیاده میخوام از الان خیالم واسه تاریخ راحت بشه

امروز نمیرسم مگه اینکه فردا بخونم دو هفته وقت دارم تا امتحان تاریخ ولی چون حجمش زیاده میخوام از الان ...

هر چی زودتر بخونی بهتر فک نکن دو هفته هم زود میگذره به خودت میای میبینی هیچی نخوندی حتما شروع کن که وقت باشه مرور هم کنی موفق باشی😍

هر چی زودتر بخونی بهتر فک نکن دو هفته هم زود میگذره به خودت میای میبینی هیچی نخوندی حتما شروع کن که ...

ممنون آره فردا حتما میخونم دو هفته اینقدر زود میگذره هیچی آدم نمیفهمه