2777
2789
عنوان

به چه امیدی واقعا زندگی میکنین و بچه میارین

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 102 پست
تا حدی باهات موافقم ولی توی جایی ک حتی از فردات هم خبر نداری درسته ب نظرت

آقا من عاشق بچه امممممم😂من نمیدونم پولدار باشم یه 10 20 تایی میارم😂شوخی میکنم باو ولی بدون بچه زندگی معنا نداره😂😍

خیلی ولی انسان به امید زندس نمیشه ازدواج نکرد یا اونی که بچه نداره خوب دلش میخواد،نمیشه از زندگی دست ...

این خودخواهیه وقتی شرایط اقتصادیش نداریم یکی دیگرو بیاریم به این دنیا چون دلمون بچه میخواد 

همه مادر پدر شدن دوست دارن

مهربون باش اما ضعیف نباش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه اون‌دوران که میگفتن بچه روزیشو میاره گذشت.

کاملا درست میگی خیلی ریسکه بچه دار شدن تو شرایط الان.

ماهایی که تو‌دهه ۲۰ هستیم هم به کلی از آرزوهامون نرسیدیم چه برسه به بچه ای که قراره تازه به دنیا بیاد با دلار ۷۷ تومنی

امید واقعی چیه؟امید هیچوقت نمیتونه باطل باشه اگر امید رو میشد دسته بندی کرد که اسمش دیگه امید نمیشد ...

ببین من باهات موافقم

ولی امیدی ک در شرایط و زمان درست باشه 

مثلا یکی امید داره با کار و تلاش میتونه فلان چیز رو بخره

ب فلان مرتبه و جایگاه برسه

نمیدونم هرچیزی

ولی وقتی جایی زندگی میکنی ک با شرایط بدش هر روز امیدتو داغون تر میکنه 

دیگ امید واقعی کمرنگ تر میشه چون میدونی هرچی تلاش کنی یه مانعی هست

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

دیگه مجبوریم بگذرونیم یعنی خودکشی کنیم ؟!این شرایط فقط برای ما نیس برای همه هموطنامونه امیدوارم هرچه زودتر این فقر ریشه کن بشه

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

حالا باز ازدواج ی چیزی بچه برام قابل درک نیستمخصوصا اونایی که با شوهراشون اختلاف دارن بچه میارن زندگ ...

چقدر هم اشتباه میکنن کی گفته بچه مشکلات رو حل میکنه تازه بخاطر بچه هم با هم دعوا میکنن ی مشکل ب مشکلات اضافه میشه 

این چه سرگرمیه که فقط داریم زجر می کشیم به امید یه چسه شادی

هعی💔😪

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

این خودخواهیه وقتی شرایط اقتصادیش نداریم یکی دیگرو بیاریم به این دنیا چون دلمون بچه میخواد همه مادر ...

من خودم خیلی دلم میخواست یه دخترم داشته باشم ولی وقتی دیدم دنیا کلا بهم ریخته خودمم شرایط مالیم اجازه نمیده به همون یدونه بسنده کردم،تا حدی با حرفاتون موافقم ولی همه مثل من و‌ شما فکر نمیکنن و خیلیا هم خوب پولشو دارن

بلندترین فریاد من سکوت من است...

بعد فقط بعد مالی بچه نیست

باید خیلی عاقل باشی بتونی بچه خوب و درست تحویل جامعه بدی

ما خیلی جاها داریم رفتاری لنگ میزنیم بچه هم میاریم بچه پدر و مادر اگاه عاقل و باسواد میخواد 

گذشت اون دوره زمونه بچه همینجوری بزرگ میکردن