ایموگ مدیر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 8270 عنوان به چه امیدی واقعا زندگی میکنین و بچه میارین | مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 102 پست چرا من نمیتونم درک کنممن هنوز ازدواجم نکردم ولی کامل از اینجا قطع امید کردمدیگ چ برسه بخوام ازدواج کنم و بچه بیارم! قیمت دلار و اوضاع اقتصادی ب کنارنه گاز هست نه برق نه آب واقعا امید ب زندگیتون چطوری این قدر بالاست کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇 1403/09/29 | 13:42 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1987_rosha عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 2937 حالا باز ازدواج ی چیزی بچه برام قابل درک نیستمخصوصا اونایی که با شوهراشون اختلاف دارن بچه میارن زندگیشون درست شه
ایموگ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 8270 میسه بدونم کدوم شهرهستین؟ برادر ول کن دیگ چرا وسط تاپیکم چرت و پرت میگی کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
جوجوخرمایی عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 251 زندگی نکنیم پس چیکار کنیم؟ انقدر بشینیم تا بمیریم؟ مجبوریم یکی دیگرم بیاریم مثله خودمون به هیچ کدوم از ارزوهاش نرسه مهربون باش اما ضعیف نباش
پرسپولیسیما عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 9103 دقیقا اوضاع یهویی وحشتناک شد خیلی ولی انسان به امید زندس نمیشه ازدواج نکرد یا اونی که بچه نداره خوب دلش میخواد،نمیشه از زندگی دست شست بلندترین فریاد من سکوت من است...
یک_عدد_کنکوری_هستم عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1272 یکی دیگرم بیاریم مثله خودمون به هیچ کدوم از ارزوهاش نرسه بقیه رو نمیدونم ولی من یکی وقتی بچه میارم ک بدونم از هر لحاظ تو رفاهه
رزتعلیقی عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 4467 عمرا بچه بیارم تو این مملکت. ابدا. بحث هم فقط بحث اقتصادی نیست در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
مهربون__بانو3 عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 1062 صرفا تاپیکم برای تبادل نظر گذاشته شدهشاید کسی بتونه نظرمو تغییر بده شرایط را بسنج دنبال تغییر تفکر نباش ببین اصلا میشه ممکنه چند اصل اصلی ازدواج و فرزندآوری محیا هست اگر بله اقدام جز این حماقته
جوجوخرمایی عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 251 بقیه رو نمیدونم ولی من یکی وقتی بچه میارم ک بدونم از هر لحاظ تو رفاهه این درسته مهربون باش اما ضعیف نباش
ایموگ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 8270 ببین از یه جایی به بعد زندگی دو نفره بدون بچه دیگ معنی نداره.. اصلا دلیل ازدواج همینه.. ضمنا آدم بای ... تا حدی باهات موافقم ولی توی جایی ک حتی از فردات هم خبر نداری درسته ب نظرت کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
زندانبان_بستنی_۱۴ عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 16828 ب امید باطل؟ امید واقعی چیه؟امید هیچوقت نمیتونه باطل باشه اگر امید رو میشد دسته بندی کرد که اسمش دیگه امید نمیشد پیش بینی حوادث میشدهر انسانی در گوشه ای داره زندگی میکنه یکسری اینقدر دارن که نمیدونن چیکار کنن یکسری از شدت نداری خواب هم حتی ندارن اگر روزی امید و آرزو در فردی نباشه اون شخص واقعا زنده نیست به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
ایموگ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 8270 امیدمون به خداست امید ب خدا کافی نیست کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
باران7777777777 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 4448 بحث امید نیست بحث خود خواهیهبچه میارن چون زندگیشون کسل کننده شده و با تر زدن تو زندگی یکی دیگه میخوا ... کلا زندگی پوچه حقیقت دنیا فقط سر گرمی به نام حضور آنکه هستم ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨