2777
2789
عنوان

آریایی ها مگه ما نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 75 پست
عرب ومغول؟؟؟؟؟؟

بله

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
آمریکایی اصلا نژاد نیست فدات شم

اطلاعتم عالیه😂😂😂منظورم بور بودن موهام بود

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونا هم الان با میمونا ریختن رو هم...مگه ندیدی ابله میمونی از اونجا اومده

خب با میمون که نمیتونن تولید مثل کنن😑😑

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

خب پس خداروشکر 😍😂

اآریایییی 😂😂بینی بزرگ کل ایران دارن معمولا 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

نسل ما با عرب و مغول و ... ترکیبه

این حرف چرته با احترام 

ایرانی ها حتی از لحاظ آناتومی هم با اعراب و مغول ها فرق دارن

بماند که اعراب اصلا اصیل نیستن

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

آره معلم تاریخ پسرمم گفته بود چون حمله ی خیلی بزرگی عربها و مغولها کردن به کشور عزیزمون 😢

معلم دبیرستان ما هم میگفت ما با آلمانی ها نه مغول

ما و المانی ها اریایی هستیم

ولی اکثر ما ایرانی ها چشم رنگی و مو بور نیستیم چون اسیایی هستیم

ولی تو المان چشم رنگی و مو بور زیاده چون اروپایی هستن 

البته فکر نکنم چشم رنگی و مو بور داشتن مهم باشه تو نژاد اریایی چون خود هیتلر که خیلی رو نژاد اریایی تاکید داشت چشم رنگی و مو بور نبود 

کاربری دست دو نفره