2777
2789
عنوان

آریایی ها مگه ما نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 77 پست
بور بودن مال اروپاست بیشتر

نگو من می خوام آریایی باشم 😁😂

مرسی خوشگلم😍

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

آره معلم تاریخ پسرمم گفته بود چون حمله ی خیلی بزرگی عربها و مغولها کردن به کشور عزیزمون 😢

من کوردم اصلا دوست ندارم عرب ومغول باشم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبارتاریخو بخون متوجه میشی فک کردی همه ماژن خالص داریم؟

ژن خالص که نداریم ولی دیگه ترکیب کاملی از مغول و عرب نیستیم

یعنی میفرمایید به تمام زنان ایرانی در آن واحد در زمان حمله به ایران تجاوز شده؟

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ما و المانی ها اریایی هستیمولی اکثر ما ایرانی ها چشم رنگی و مو بور نیستیم چون اسیایی هستیمولی تو الم ...

آره فکر نکنم منم موهام بوره سفیدم بینیم کوچیکه ولی چشم مشکی یه جورایی ترکیبی 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

مگه به دوس داشتنه

بله😁😁

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.
ژن خالص که نداریم ولی دیگه ترکیب کاملی از مغول و عرب نیستیمیعنی میفرمایید به تمام زنان ایرانی در آن ...

چه ربطی به تجاوزداره ازدواج هم بود ازطرفی اعراب ومغول به کل ایران پراکنده شدن سالها درایران بودن حتی توخوددنیا ژن مغول زیاده 

حالا باز با آلمانیا بهتره تا مغولا 😅😅😅

المانیا خیلی من خوشم میاد ازشون 

ژن خالص که نداریم ولی دیگه ترکیب کاملی از مغول و عرب نیستیمیعنی میفرمایید به تمام زنان ایرانی در آن ...

اصلا این حرف درست نیست 

درسته تجاوز شده 

ولی هیچ کدوم از این حمله ها ژن ایران رو تغییر نداده که مثلا بگیم نسل کشی شده 

اصلا ما حتی اناتومیمون شبیه اعراب و مغول ها نیست چون جمعیت ایران خیلی بیشتر از اونی بوده که تحت تاثیر قرار بگیره

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

المانیا خیلی من خوشم میاد ازشون

نه بابا المان زیادی یوبسن