اره عقد بودیم رفتیم جهاز بگیریم که جشنمون بگیریم بازم اونجا بهم تهمت زد که به فروشنده نگاه کردی بهش میگم شاید نگاه کرده باشم اما از روی قصد غرض که نبوده اما اون باور نمیکنه چون ذهنش بیماره
زمانی که بیرون میرفتیم نباید از داخل ماشین چپ راستم نگه میکردم همیشه سرم پایین بود
اره عقد بودیم رفتیم جهاز بگیریم که جشنمون بگیریم بازم اونجا بهم تهمت زد که به فروشنده نگاه کردی بهش ...
ناراحت نباش بخدا سخته این جورزندگی
بقیه دلیل طلاقت فهمیدن؟ خانوادش... اقوام
چطور میشود به یک شاخهی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿 چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من که نمیدونستم از بیمارستان ترخیص شدم خیلی گشنه شدا بودم سوپ خوردم اما زمانی که میخواستم دفع کنم مردم زنده شدم دیگه بعد از اون تا ده دوازده روز چیزی نخوردم فقط اب قند میخوردم یا چیزای رقیق شده روزای اخری دیگه تمحل نداشتم رفتم سرم غذایی گرفتم وصل کردم
ناراحت نباش بخدا سخته این جورزندگیبقیه دلیل طلاقت فهمیدن؟ خانوادش... اقوام
من تا ۶ماه اصلا نه به خانواده خودم چیزی گفتم نه به خانوادم همسرم اما دیگه تحملم تموم شد به هر دوتا خانواده گفتم که داره چکار میکنه خانوادش تعجب کردن میگفتن ما میدونستیم که بد اخلاق هست اما دیگه نمیدونستیم تا این حد باشه و همیشه میگفتن پسر ما لیاقت زن خوب ندارن خیلی باهاش دعوا کردن اما همسرم به حرف اونا گوش نکرد زندگیمون خراب کرد
اره خیلی به ناحق بهم تهمت زد این اخریا که از پشت تلفن بهش التماس میکردم که برگرده بهم میگفت تو با پد ...
ولی یه چی بگم جالبه
یه پسری بود متولد ۶۴ و دقییییقا مث شوهر شما بود دوران مجردیش. بعد دختر خالشو گرفت. که دختره تو مجردی باهاش رابطه داشت و تهدیدش کرد باید بگیرتش. میدونی کجاش جالبه؟ اینکه با وجود بد دل بودن دختره رو طلاق نداد!!!!! فکر میکردم تهش مث شما از سر بددلی طلاقش میده. تازه شما با شوهرت تو مجردی رابطه نداشتی.
ولی یه چی بگم جالبهیه پسری بود متولد ۶۴ و دقییییقا مث شوهر شما بود دوران مجردیش. بعد دختر خالشو گر ...
نه ما اصلا تو مراحل قبل ازدواج حتی یه کلمه حرفم باهام نمیزدیم
شوهر من در کل زن نمیگرفته به اصرار خانوارش زن گرفته بود و من از این موضوع خبر نداشتم متاسفانه خانوادشم اخلاق پسرشون میدونستن باید حداقل قبلش در موردش با من حرف میزدن نباید با سرنوشت ی دختر مظلوم اینجوری بازی میکردن درسته که من مریض بودم اما من هیچوقت نمیبخشمشون
یبار بهم گفت مهریتو ببخش بیا زندگی کن اما من قبول نکردم خانوادمم گفتن نه حتی خواهر خودش بهم گفت این ...
چجوری بامرد مریض دوام میاوردی؟ تو جونتم در خطربوده یسال دیگه معنی حرفم درک میکنی
چطور میشود به یک شاخهی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿 چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.
باورت میشه خودش بهم گفت ی وقتایی میگفتم بکشمت اون واقعا بیمار بود میگفت من خودمو کنترل میکردم که اذی ...
خب ببین. من ندیده میفهمم چجوبوده
باورکن اون زندگی پرتت میکرد ب جهنم.... خدا هواتوداره ودوباره اروم میشه دلت