2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر دلم برات سوختچه امتحان سختی شدیپاک بودی ولی تهمت خوردی💔

اره خیلی به ناحق بهم تهمت زد این اخریا که از پشت تلفن بهش التماس میکردم که برگرده بهم میگفت تو با پدر من دایی من پسر داییو شوهر خواهرم رفیقی 

مگه توچته ک فک میکنی براعبرت خوبی؟ خوب بت پونصدو داده.. میدونی حس میکنم عذاب وجدان داره تهمت زدهاسی ...

تا صبح  روزی که میخواستیم بریم پیش مشاور بهم تهمت میزد میگفت تو خرابی هزارتا حرف دیگه 

من تو نبود اون پیر شدم اون منو نابود کرد 

عصر روزی که رفتیم مشاور منو دید محلم نداد میخواستم بغلش کنم نزاشت اما بعد از دیدنم وقتی رفت خونه بهم پیام داد معلوم بود دلش برام سوخته 

اره خیلی به ناحق بهم تهمت زد این اخریا که از پشت تلفن بهش التماس میکردم که برگرده بهم میگفت تو با پد ...

وااااااااااااا.... این بنده خداحال ندارهم بوده..... مریض بوده بخدا. کارش چی بودعادمااینجوری اصن نمیتونن پیشرفت کنن تعجبم میگیوضع مالی خوب داشته

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. 

تا صبح روزی که میخواستیم بریم پیش مشاور بهم تهمت میزد میگفت تو خرابی هزارتا حرف دیگه من تو نبود اون ...

داد که چی؟؟؟؟ یسوال،،، قبل اینکه بواسیرتاببینه باتخوب بوذ؟ 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. 

تا صبح روزی که میخواستیم بریم پیش مشاور بهم تهمت میزد میگفت تو خرابی هزارتا حرف دیگه من تو نبود اون ...

همش بهم پیام میداد میگفت به خودت برس ناراحت نباش 

گریه نکنه 

تا چند روز بعدشم بخاطر جهازم که پیام میداد همش دلداریم میداد میگفت پوستت خراب شده من ادم خوبی نبودم تو کنار من پیر میشدی از این حرفا معلوم بود که عذاب وجدان گرفته 

بنظرم اونو دیده دلزده شده بهانه اورده

عذاب وجدانشم خاسه باپول بشورع

وااااااااااااا.... این بنده خداحال ندارهم بوده..... مریض بوده بخدا. کارش چی بودعادمااینجوری اصن نمیت ...

مهندس بود در کل وضعیت مالی خوبی داشتن 

اره همسرم ذهنش بیمار بود 

چون تو دوران مجردیش خونه جدا داشته و خیلی زن باز بوده اعتمادش نسبت به زنها از دست داده بود 

داد که چی؟؟؟؟ یسوال،،، قبل اینکه بواسیرتاببینه باتخوب بوذ؟

اویل ازدواجمون تا چند ماه خوب بود اما بعدش کم کم شروع کردن ایراد گرفتن تهمت زدن 

نمیزاشت جایی برم با کسی رفت امد کنم 

ما خودمون خونه داشتم اما حدود ۳ماه اخر رابطمون گفت میخوام خونه بفروشم از اونجا اسباب کشی کردیم رفتیم خونه خواهرش اونجا داخل خونه دوربین نصب کرد 

اره بد دل بود

فک کردم غقدبودی

وااااااااااااا.... این بنده خداحال ندارهم بوده..... مریض بوده بخدا. کارش چی بودعادمااینجوری اصن نمیت ...

تنها کار مفیدی که تو زندگیش کرده بود همین بود که میرفت سر کار 

در کل ادم خوبی بود اما متاسفانه با ادمایی اداب معاشرت داشته که ذهنش بیمار کردن و اعتمادی به کسی نداشت 

تنها کار مفیدی که تو زندگیش کرده بود همین بود که میرفت سر کار در کل ادم خوبی بود اما متاسفانه با ادم ...

اگرشدشغلش بگو پاک کن