2777
2789

دکتره ولی من  خیلی عجله کردن خانوادم برا ازدواج کردنم تو ۱۷ سالگی با اولین خواستگار  ازدواج کردم  

۱۹ جدا شدم 🤕🤕  حالا من ذوق داشتم اونا چرا قبول کردن!!

خودکرده را تدبیر نیست

دختر رو نه به زور میشه شوهر داد نه به زور تو خونه نگه داشت

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر دهه هشتادیا همینن متاسفانه غصه نخور حداقل یه دور طلاقو گرفتن

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

همه ی کسایی ک سن پایین ب زور و تهدید شوهر میکنن بعدش همینو میگن ، هر چی بهشون بگی نکن ک گوش نمبدن تهش میشینن طلبکارم میشن 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

عیب بندازه چیزی نشده خدتو با کسی مقایسه نکن تو زندگی خدتو داری شرایط خدتو داری اون زندکی‌خدشو . از راه های دیگه میشه درآمد زایی کرد ک از دکتر بیشتر پول درمیارن ت هنوز جوونی نباید انقد ناراحت باشی

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

۱۹ سالته ۶۰ سالت که نیست بشین تو هم درس بخون شروع کن دوباره

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
اکثر دهه هشتادیا همینن متاسفانه غصه نخور حداقل یه دور طلاقو گرفتن

این چه حرف مسخره ای بود؟

والامام دهه هشتادی ایم هزار تا دوستم داریم نشستیم خونمون خیارمون رو گاز می زنیم

یعنی چی دهه هشتادیا ی دور طلاق گرفتن همه؟

این چه حرف مسخره ای بود؟والامام دهه هشتادی ایم هزار تا دوستم داریم نشستیم خونمون خیارمون رو گاز می ز ...

اکثرا یا شوهر کردن یا شوهر میخان 

همونطوری ک اونموقع ها دخترا از ازدواج فراری بودن و میخاستن درس بخونن الان برعکسه

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اکثرا یا شوهر کردن یا شوهر میخان همونطوری ک اونموقع ها دخترا از ازدواج فراری بودن و میخاستن درس بخون ...

چه چرت و پرتا 

درو شما اینطورین حتما 

شوهر کردن یا شوهر میخوان!🤣🤣

والا نصف تاپیکای شوهر میخوام که دخترای سن بالان

من ۲۲ سالمه😁ولی خب پشیمونم از ازدواجمم

در هرحال جای پیشرفت داری که اگه خودت بخوای بگرد ببین به چی علاقه داری بچه هم داری الان؟

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ