2777
2789
عنوان

داخل ناف رو تمیز میکنید شما

136 بازدید | 11 پست

من همیشه تمیز میکنم الان از یکی شنیدم اینکارو کرده بود عفونت کرده بود گفت اب میریخت ازش کلی رفتم دکتر گفته نباید دست بزنی اصلا

خیلی ترسیدم نمیدونم چیکار کنم

شما چیکار میکنید؟

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بعضی وقتا تمیز میکنم واقعا عفونت میشه؟چجوری تمیز میکردی ولی خیلی سخت بود

اره دکتره گفته

با گوش پاک کن توی حموم

بستگی به مدل ناف داره مثلا مال مامانم بدون اینکه کاری کنه، همیشه تمیزه اما مال من و خواهرم خیلی عمیقه و خب توش کثیف میشه یعنی یه چیزای قهوه ای توش هست. من خیلی کم توشو تمیز میکنم ولی خواهرم یه بار عمیق تمیز کرد و عفونت کرد و نزدیک بود عمل بشه نافش

بستگی به مدل ناف داره مثلا مال مامانم بدون اینکه کاری کنه، همیشه تمیزه اما مال من و خواهرم خیلی عمیق ...

وای اره منم میترسم دیگه

وای اره منم میترسم دیگه

ببین چندقطره روغن توی نافت بریز مثلا زیتون بعدش چرکا خودشون شل و ول میشن میان بیرون. اگرم نیومدن اروم با گوش پاکن بکش روش راحت پاک میشه ولی عمیق گوش پاکن فرو نکن

ببین چندقطره روغن توی نافت بریز مثلا زیتون بعدش چرکا خودشون شل و ول میشن میان بیرون. اگرم نیومدن ارو ...

چرک اونجوری جمع نمیشه چون هرحموم اینکارو میکنم