2777
2789
عنوان

دختر عموم هشتم عروسیشه خودش دکتره شوهرشم

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 57 پست
این چه حرف مسخره ای بود؟والامام دهه هشتادی ایم هزار تا دوستم داریم نشستیم خونمون خیارمون رو گاز می ز ...

تاپیک دهه هشتادیای اینجارو‌ بخونی میبینی دختره۱۸ سالشه دو‌تا بچه داره تو‌ اتاق مادرشورهرش زندگی مبکنه خیلی هم از زندگیش راضیه😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه چرت و پرتا درو شما اینطورین حتما شوهر کردن یا شوهر میخوان!🤣🤣والا نصف تاپیکای شوهر میخوام که دخت ...

کم و بیش ولی تو همینجا مثلا اکثر اینجورین تاحالا انگشت شمار دختر دهه هشتادی دیدم اینجا یا شوهر نداشته یاچله واسه بخت گشایی نگرفته باشه

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اکثرا یا شوهر کردن یا شوهر میخان همونطوری ک اونموقع ها دخترا از ازدواج فراری بودن و میخاستن درس بخون ...

دقیقا روزاته‌از هر ده تا تاپیک۸ تاش این عنوانه که کجا برم شوهر باشه چطور خواستگار داشته‌باشم ....

کم و بیش ولی تو همینجا مثلا اکثر اینجورین تاحالا انگشت شمار دختر دهه هشتادی دیدم اینجا یا شوهر نداشت ...

ربطی ب دهه نداره همچین میگی ما به فکر درس بودیم اینا شوهر خیلی زشته این حرف 

من تاپیکای اینجارو باور نمیکنم 

دخترای ما دهه هفتادیام شوهر نکردن هنوز هشتاد ک پیشکش ب خدا !!

بعدم تو همه دهه ها و همه جا یه عده هستن ک زود شوهر میکنن 

دقیقا روزاته‌از هر ده تا تاپیک۸ تاش این عنوانه که کجا برم شوهر باشه چطور خواستگار داشته‌باشم ....

اره والا منم هروقت میام همین وضه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ربطی ب دهه نداره همچین میگی ما به فکر درس بودیم اینا شوهر خیلی زشته این حرف من تاپیکای اینجارو باور ...

زمان ما بااین ک جمعیت کمتر بود زمان کنکور بالای ۳ میلیون نفر ازمون میدادن

یادمه زمان ما ۱میلیون نفر انسانی بودن ۲ میلیون نفر تجربی ۸۰۰ هزار نفرم ریاضی الان کل کنکوری ها و بدون کنکورا میشن ۱ میلیون نفر اونم بزور علتشم همین ترک تحصیل دهه هشتادیا و تمایلشون ب ازدواجه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زمان ما بااین ک جمعیت کمتر بود زمان کنکور بالای ۳ میلیون نفر ازمون میدادنیادمه زمان ما ۱میلیون نفر ا ...

وای این چه حرف خنده داریه!!!!!!😐😐

باشه شماهااهل علم ماها شوهری و عقب مونده

دیگه تکلیف کسی که از دهه قضاوت میکنه مشخصه 

بعدم تجربی از سال ۹۰ ب بعد جمعیتش زیاد شد قبل اون همه دهه شصتیا میرفتن مهندسی چطوری زمان شما کنکوری تجربی ۲ میلیون نفر جمعیت داشت؟😂

در هرحال جای پیشرفت داری که اگه خودت بخوای بگرد ببین به چی علاقه داری بچه هم داری الان؟

من فعلا دانشجو هم   همزمان سرکارم میرم تو فست و فود ماهی ۱۵ تومن 

۱۰ تومنش خرج میکنم  لیزر برا پاک شدن تاتو

و لیزر صورت برا لک و.. و فیشیال اینا ۵ تومنی میشه  

اون ۵ تومن که  پس انداز میکنم برا طلا ها گرمی  

خیلی دوست دارم برم ارایشگری

شاید تابستون ثبت نام کردم دوره ها آرایشگری

وای این چه حرف خنده داریه!!!!!!😐😐باشه شماهااهل علم ماها شوهری و عقب موندهدیگه تکلیف کسی که از دهه ...

میتونی امارهارو نگاه کنی چرت حرفیه ک بدون مدرک باشه ینی شما میگید جمعیت کسانی ک دانشگاه میرن بیشتر از اونموقع هاست؟؟؟

الان دانشگاه های بزرگ پرصندلی خالی شده نصف دانشگاه های خصوصی دارن جمع میکنن مگر دهه نودیا دوباره درسخون شن ک بعیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زمان ما بااین ک جمعیت کمتر بود زمان کنکور بالای ۳ میلیون نفر ازمون میدادنیادمه زمان ما ۱میلیون نفر ا ...

وا مگه شوهر جلو درس خوندن میگیره 

من دوست خودم  ۸ ماه بارداره  اومده بود برا امتحان ۲۳ سالشمم بود  

خیلیا ازدواج کرده بودن و اومده بودن دانشگاه اونم دهه هشتادی بودن 

دختره ۱۸ سالش بود ازدواج کرده بود  اومده بود ثبت نام کرده بود

میتونی امارهارو نگاه کنی چرت حرفیه ک بدون مدرک باشه ینی شما میگید جمعیت کسانی ک دانشگاه میرن بیشتر ا ...

اتفاقا چون امار دارم میگم😂

دهه شصتیای خانواده ما همه درس خونده ان و ارشد کمه کمش دارن هم جمعیت کنکور کمتر بوده هم ریاضیا از همه بیشتر و اغلب مهندسی میخوندن 

کم کم از اواخر دهه هشتاد تازه کنکور رفت به سمت رشته تجربی تا الان که بما رسیده  ۵۰۰ هزار نفر فقط تجربین !

اینجام روزی ۱۰ نفر تاپیک میزنن سنم بالای ۳۰ میخوام کنکور بدم دهه هشتادیا که جز دولتی و ازاد حتی پیام نورم شده هرکدوم دارن درس میخونن😂

وا مگه شوهر جلو درس خوندن میگیره من دوست خودم ۸ ماه بارداره اومده بود برا امتحان ۲۳ سالشمم بود خی ...

این چیزی از علاقشون ب ازدواجو کم نکرده دیدی گفتم😂😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این چیزی از علاقشون ب ازدواجو کم نکرده دیدی گفتم😂😂

خب باشه مهم ابنه همزمان دارن پیشرفت میکنن 

الان تو دانشگاه  ما۹۰ درصد دهه هشتادی ان  با اینکه  بعضیا  ازدواجمم  کردن 

درسشون ول نمیکنن زندگی میچرخونن درس میخونن کار میکنن      باشگاه میرن  دهه  هشتادیا مثل بقیه دهه نیستن خیلی از زندگی جلو ان