2777
2789
عنوان

شش ماهی هست که شب و روزم یکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 85 پست
اتفاقا خواهر دیگم بهم گفت وقتی اونا میان تو نرو پیشوون.نرفتم.مادرشوهر انقدر وقیحه که به پسرش گفته بو ...

میگفتی ادمی که به خاطر ننشستن من کنارتون میخواد نامزدی رو بهم بزنه و نامزدش براش مهم نیست همون بهتر بزنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیکار کرده؟؟ از مبل بلندش کرده گذاشتش رو زمین😐همین؟؟؟ مگه خوابیده روش اون دیگه شوهرشه نمیدونی مردم ...

مردم متاهلنو با پسر مجرد میریزن رو هم خدا جواب اونارو نمی‌ده جواب خواهرش که زن قانونیه رو میده؟

تو نرمال نیستیوگرنه اونا ک عقدن مشگلش چیهدارن باهم از این دوران لذت میبرن

وا یعنی جلوی چشم بقیه نامزد بازی کنن نرماله و دختر جوون نخواد ببینه نرمال نیست. خوبیییییی والاه همه نامزد بودیم لذت هم میبردیم ولی حیا هم داشتیم

میگفتی ادمی که به خاطر ننشستن من کنارتون میخواد نامزدی رو بهم بزنه و نامزدش براش مهم نیست همون بهتر ...

تو اون دوران تقریبا یک هفته بود ، فشار صد برابر بهم وارد میشد

خب تو خلوتشون این کارا رو بکنن نه جلوی مجردا.

کوتاه بیا

کاری نکردن

کسایی ک تازه عقد میکنن 24 ساعته کنار همن و این خیلی طبیعیه

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

چ ربطی داره مگه هر کسی فیلم بدون سانسور میبینه دلش از این چیزا میخواد

ببخشید میتونم بپرسم پس چرا دنبال سانسور نشده فیلم میگردین ؟حالا منم صفحه س... منظورم نبود صحنه عاشقانه هرچند خواهر ایشون اصن از این صحنه ها نداشته فقط شوهرش کمکش کرده بشینه رو زمین

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

اسی رو رفتارت تجدید نظر کن اینجا هم اکثرا گفتن الکی حساس شدی

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
وا یعنی جلوی چشم بقیه نامزد بازی کنن نرماله و دختر جوون نخواد ببینه نرمال نیست. خوبیییییی والاه همه ...

تاپیک رو درست بخون

نامزد بازی نکردن

نامزد بازی ندیدی پس ک ب این میگی نامزد بازی😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

والا کسی که مجبور شوم نکرده جلوی ما این کارو بکنن.مجبورم.من جلوشونو گرفتم مثلا؟

دقیقا جلوی تو چیکار کردن؟؟

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر.