2777
2789
عنوان

شش ماهی هست که شب و روزم یکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 85 پست

حسودی نکن عزیزم ایشالا توام ازدواج میکنی به زودی 

کار خواهرتم درست نبوده جلو بقیه نباید انقدر با نامزدش راحت باشه 

ولی تو از اینکه اون ازدواج کرده و تو مجردی ناراحتی تا حدودیم حق داری سخته دیگه 

وجدانا راستشو بگو اینجا که کسی کسی رو نمیشناسه چون دوقلویین و اون زودتر  ازدواج کرده لجت گرفته ؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید میتونم بپرسم پس چرا دنبال سانسور نشده فیلم میگردین ؟حالا منم صفحه س... منظورم نبود صحنه عاشقا ...

خود من سریال کره ای و ترکی فقط با زبون خودشون میبینم چون صداشون قشنگن بعدم کلا صحنه نداره که هر کسی یه طرز فکری داره همه دنبال این چیزا نیستن بعدم شاید این خانم یه چیزایی دیگه هم دیده باشن که اینجوری گفته

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..! 

والا کسی که مجبور شوم نکرده جلوی ما این کارو بکنن.مجبورم.من جلوشونو گرفتم مثلا؟

اصلا حالت خوش نیس

جلوی شما چیکار کردن مثلا؟؟

لب گرفتن دس زدن ب جاهای حساس هم؟

دیگه کنار هم نشستن تو جمع و خندیدن واینا ک چیزی نیس

تو خیلی دیگه حسودی😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

کاش از اول نبودم .نیازی به تجدید نظرم نداشت.احساس میکنم کلا اضافم

چرا این حسو داری؟

شما که تو یه شرایط بزرگ شدین. چون اون اول نامزد کرده این حسو داری؟

اینجا راحت باش راستشو بگو کسی که نمیشناستت

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

عزیزم درکت میکنم یه ذره روی خودت کار کن اون خواهرته یه خواهر معمولی هم نه دوقلو. یعنی جزئی از وجودت الان فقط باید برات سربلندیش و خوشبختیش مهم باشه. با ذوق کردن و عشق و حال کردنش باید خوشحال شی.حسادت رو از خودت دور کن به قول بچه ها فقط شوهر کرده اولاشه ذوق دارن توام سخت نگیر. جوری رفتار نکن که حسادت برداشت کنن ازت. 

وجدانا راستشو بگو اینجا که کسی کسی رو نمیشناسه چون دوقلویین و اون زودتر ازدواج کرده لجت گرفته ؟

نه.

درسته الان شرایطم طوری نیست که بخوام ازدواج کنم 

ولی قبل از خواهرم به راحتی می‌تونستم ازدواج کنم 

خودم نخواستم 

احساس می کردم خواهرم ضربه میبینه اگه من ازدواج کنم .

همش میگفتم اول اون ازدواج کنه .

حتی چند تاییم هم خواستگار که می‌اومد چون معرفی شده بودن برا خواهرم می دادم .

الانم اصلا از کارم پشیمون نیستم.

حتی اگر الانم همون شرایط برگرده همون کار ها رو میکنم .

رفتارت مثل ادمای عهد قجره این چه طذز فکره خب وقتی دوتا جنس مخالف کنارهم هستن نسبت بهم گرایش دارن نامزدم هستن از قدیمم گفتن نامزد بازی همه کسایی که الان اینجا هستن میتونن شهادت بدن حس وحال دوران نامزدی واقعا فرق داره با الان که که تو زندگی مشترک هستن تو اگه ناراحتی نباید مزاحم خلوت اونا بشی به شخصیت خودت احترام بزار توی جمع حضور داشته باش ولی وقتی دوتلچایی هستن خلوت کن براشون مثل عقده ای ها رفتارنکن فردا خودت نامزد کنی همین شوهر خواهرت هزارتا تیکه میندازه بهت