2777
2789
عنوان

شش ماهی هست که شب و روزم یکی شده

720 بازدید | 85 پست

من و خواهرم دوقلویم از اول همه چیمون با هم بوده مدرسه رفتنمون دانشگاه رفتنمون ، توی طبقه می‌نشستیم از اول مامان بابام برای من هرچی گرفتن برای اونم گرفتن الان اون چند ماهیه که ازدواج کرده بعد جلوی من با شوهرش یه سری رفتارها داره. وقتی می‌بینم حالم خیلی بد میشه . مثلاً یه بار توی نامزدی که بودن هنوز عقد هم نبودن پاش ترک برداشت دیگه آتل و گچ گرفتن و شوهرشم هنوز نامزد بودن با خانواده‌اش اومدن عیادت بعد پسر به بهانه اینکه خواهرم حالش بده و نمی‌تونه روی مبل دراز بکشه آوردش گذاشتش زمین خواهرمم دراز کشید اصلاً به یه شکل خیلی بدی. فقط یه پتو کم داشتن . بعد من توی حال نبودم رفته بودم از پایین ماست بیارم خیر سرم وقتی در حالو باز کردم این صحنه رو دیدم یه جورایی خیلی حالم بد شد و اصلاً شوک شدم و بهم برخورد حتی پسرم خودش فهمید، سریع روشو ازم برگرداند. بعد خواهرم اصلاً به روی خودش نمیاره این چیزا رو یه جورایی نمیگه یکم رعایت کنم ، احساس می‌کنم یه کارایی می‌کنه که بی‌احترامی به منه. حتی بی‌احترامی به خانوادم هست. توی دوران نامزدی که هنوز عقد نبودن خیلی باهاش بیرون می‌رفت .

خانوادمم چیزی بهش نمیگفتن در حالی که به خواهرای قبلیم که ازدواج کردن ، خیلی گیر میدادن.

خلاصه من فقط شدم دو تا چشم که باید اتفاقایی که می‌افته رو ببینم و هیچ کاری هم از دستم بر نمیاد. 

نمی‌دونم خدا هم این وسط دقیقاً کجاست. یعنی این چند ماهه که انقدر فشار روحی روی منه که واقعاً در عذاب واقعاً.

چه مشکلی داره خب

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ بیرون میرن باید همو بشناسن گلم 

باچهارتا پیام و تماس ک ادم نمیتونه طرفشو بشناسه 

من بعد دوسال زندگی شوهرمو شناختم 

شمام تا میتونی وقتایی ک میان نامزدشون خونه، ازشون دوری کن گلم. 

حالا مگه چی دیدی خوبه در بدر دنبال سایت برا دانلود فیلم عاشقانه بدون سانسور میگردی بعد این چیرا حالتو بد میکنه🤣بیخیال شل بگیر تا شل بگذره

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
اگ بیرون میرن باید همو بشناسن گلم باچهارتا پیام و تماس ک ادم نمیتونه طرفشو بشناسه من بعد دوسال زندگی ...

اتفاقا خواهر دیگم بهم گفت وقتی اونا میان تو نرو پیشوون.

نرفتم.

مادرشوهر انقدر وقیحه که به پسرش گفته بود خواهرش مشکلش چیه چرا نمیاد بشینه پیشمون ، بهمون بی احترامی می‌کنه پسرم به خواهرم گفته بود همینا رو .

نمی دونم دروغ بود با راست یا خود خواهر اینطور نشون داد یا نه. ولی یه مدتی می‌گفت به خاطر تو قرار نامزدیم به هم بخوره.

به خاطر من که نرفتم پیششون بشینم. آخه من اونجا نقشم چیه میشه بپرسم ، برم تو اون مراسمات جز دیدن و قصه خوردن مگر کاری ازم بر میاد؟