2777
2789
عنوان

فوت خواهرم و دلتنگی چندساله ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 52 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هم خواهر ندارم، دختر هم ندارم. با دخترخاله ها، دختردایی ها و دخترعموها صمیمی هستم و خونه مادرم یا خاله و دایی دور هم جمع میشیم. ۴ تا زن داداش دارم ولی به دردم نمیخورند. شما هم سعی کن با دخترخاله ها و ... که دهدی صمیمی بشی. تا حدودی جای خالی خواهر رو برات پر می کنند. 

من هم خواهر ندارم، دختر هم ندارم. با دخترخاله ها، دختردایی ها و دخترعموها صمیمی هستم و خونه مادرم یا ...

نمیشه باهاشون صمیمی شد 

خیلی فیس و افاده دارن یا یسریاشثن سنشون نمیخوره 

بعضی اوقات حس ترحم دارن بهم که دوس ندارم 

خواهرا اصلااا ب دردنمیخورن البته استثناهم هست

اره بخدا تو این تاپیک میگن هیچ کسی رو ندارن والا هیچکسی رو نداشته باشی دردت فقط یکی هست ولی خواهر برادر داشته باشی و باز تمها باشی اون خیلی دردش سنگین تره همش نیش و کنایه اطرافیان رو میشنوی ولی اگه نداشته باشی کسی بهت دیگه نیش نمیزنه نمیگی کاش خواهر برادر منم هوامو داشتن من بچه آخرم ولی انگار اصلا وجود ندارم خواهرم انقدر تو گوش مامانم از من بد گفته که سراغم هم نمیان فقط بابام هر از گاهی میاد سراغم این دردش خیلی بدتره

🌈💙 Martia 💙 🌈

خدا رحمتش کنه خیلیا خواهر ارن سال به سال باهم حرف نمیزنن توام بر مصیبتی ک وارد شده زیاد ناله نکن تسلیم قضای خدا باش قسمتش تا اونجا بود اینکه زیاد به مصیبت گریه کنی مصیبت دیگه میاد خداروشکر مادرت کنارته به داشته هات فک کن مطمئن باش خواهرت اگه ببینه براش گریه میکنی روحش معذب میشه براش خیرات کن تمام بخدا بسپارش

ینی چی کلا کسی ونداری؟

ن ندارم کسیو . پدرومادرم طلاق گرفتن . منم دانشجوی شهر دیگم دق میکنم میرم اونجا اما از روی مجبوری از بیکسی . ی برادر دارم ک ازم متنفر هست و خونش جداس . دیگه کسیو ندارم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !