۲۵ سالمه واسم عادی نشده هیچ افسردمم کرده قدم ۱۵۶ حداقل ۱۶۳ بود خوب و نرمال بود ولی الان بد هیکلم اکثر لباسا نمیاد بهم واسه هر آقایی کوتام از نسل جدید خیلیی ریزترم کلا انگار ابهتتم میاد پایین و نمی بینت زیبایی آدمم نصف میشه قشنگ
واقعا زشته تو یه تاپیکی که یه نفر از قد کوتاهش ناراحته اینطوری پز بدی!!
زشت نیست توهین میکنی فحش میدی؟؟؟😂😂😂 ریپ نزن
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یکی کسی ک دماغ بزرگ یکیو مسخره میکنه آرزو داشته جا اون باشه؟🤣
قد بلندی رو با دماغ گنده مقایسه میکنی؟؟؟ قد بلندی یه مزیت بزرگه... توی تمام دنیا... یه سری شغلا هست که فقط قد بلندا رو استخدام میکنن بخاطر پرستیژ و شیک بودن... اصلا فهمیدی چی رو با چی مقایسه کردی؟؟؟ میشه الماس رو با آهن زنگ زده مقایسه کرد؟
والا چی بگم من هم قد شما و کوتاه ترم دیدم ازدواجای عالی خیلیم خوشبخت روی چیزای دیگه تمرکز کن همسر منم قدکوتاهه اصلا براش مهم نیست منم همینجوری پسندیدمش
واقعا قد بلند خوبه؟پس چرا ما رو مسخره میکنن😐من 168 ام پاشنه بلند نمیتونم بپوشم یه کفش مجلسی خوب نمی ...
وا منم ۱۶۸ هستم ولی خیلی معمولیم بین دوستام
از من بلندتر خیلی هست
البته ما بختیاری هستیم از بقیه شنیدم ک قوم قد بلندی محسوب میشن شاید واسه همینه
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
خیلی وقته قدمو اندازه نگرفتم😂ولی دوسال پیش ۱۶۷ بودم
اینم میدونم الان بلندترم
البته من میگم چون لاغر شدم بلندتر دیده میشم
اسی شماهم لاغر شو ببین تاثیر داره
«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی میگم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، میفهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال میکنه. پس اینقدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یهکم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو میتونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه میخواهد..!_