2777
2789
عنوان

از چند سالگی قد کوتاه بودن بی اهمیت میشه واسه آدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 236 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داره میگه کسی که میره دکتر تا قدش بلند شه منو مسخره میکنه الان به نظرت حسود نیست پس چیه دیگه قد ۱۶۸ ...

وا من اونو نگفتم تو گفتی اونایی که میگن کفش ماشنه بلند بعضی وقتا خوب نیست حسودت در صورتی که خیلیامون با اینکه قدمون بلنده همینو میگیم  ولی خب مسخره کردن فقدان شعوره 

یگانه خانوم خردادی مودی   تروخدا تویی که هنوز با کل مردم مشکل داری با من یکی دو نکن نه سواد درستی داری نه سطح فرهنگ درستی صرفا یه شوهر و خواهر شوهرو مادرشوهر داری که با اونام مشکل داری و هر روز میای نینی سایت زوزه و ناله میکشی     

واقعا قد بلند خوبه؟پس چرا ما رو مسخره میکنن😐من 168 ام پاشنه بلند نمیتونم بپوشم یه کفش مجلسی خوب نمی ...

منم ۱۶۸ ام ولی اصلا از اطرافیانم ی سرکله بلند تر نیستم😐

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

وای چقد اینجا حس ناکافی بودن میدن ب ادم ۱۵۴ قدمه و تاحالا بش فکر نکرده بودم

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

۶۳ 😬

اها بهت نیومد

یگانه خانوم خردادی مودی   تروخدا تویی که هنوز با کل مردم مشکل داری با من یکی دو نکن نه سواد درستی داری نه سطح فرهنگ درستی صرفا یه شوهر و خواهر شوهرو مادرشوهر داری که با اونام مشکل داری و هر روز میای نینی سایت زوزه و ناله میکشی     

الان همه میان میگن ما 165 الی 180 ..

بیا اینجا پیش خودم بالام ..از این نی نی سایتیا هیچی در نمیاد ...من 146 هستم ....:)))))

هیچوقت بی اهمیت نمیشه ..همیشه تا آخر عمر با خودت میگی چرا قد بلندتر نشدم ....

ولی خب زندگیت رو بکن ...خدا برای هر بنده اش یه روزی رو مقرر کرده ..

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
بیشتر پنج میخوره به هرحال ادم باید راضی باشه من خودم کوردم زیر ۶۵ میبودم تو فامیل اشنا اینا کوتاه حس ...

آره خب کردا اکثرا قدبلندن ولی اینجا مهم اندامه نه قد ، اینجا به بلند بد اندام نگاه هم نمیکنن .

به خدا ۵ سانته ، من کلا قدم بیشتر میخوره به خاطر ورزش

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..!