2777
2789
عنوان

ماهواره داشت آهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 40 پست
بدون علم حرف نمیزنم شما خواستی برو جنایت های پهلوی ها رو مطالعه کن خوبه حالا کسایی که تو اون زمان زن ...

خوش ب حالت

یعنی واقعا خوش ب حالت

راحتی چون…..

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

حداقل اون موقع مردم گرسنه نبودن پولی توی دستشون بود که ارزشش ده‌ها برابر دلار آمریکا بود از کشورهای ...

آره راست میگی رئیس جمهور های آمریکا و شوروی و انگلیس اومده بودن ایران شاه خبر نداشت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا دوستشون داشتکاش استان ما از ایران جدا می شد(کاش داستان اینجوری پیش نمی رفت ک ایینقدر در وطنمون غ ...

می‌دونی یه وقتایی حس می‌کنم ماها توی دنیای دیگه‌ای مردیم توی دنیای دیگه آدم‌های بدی بودیم و اینجا توی این مملکت توی این برهه زمانی دنیا اومدیم که تقاص کارایی را که توی زندگی قبلیمون انجام دادیم پس بدیم وگرنه این همه خفت این همه بدبختی واقعا حقمون نیست

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
شما هر کلمه ای خواستی تو نفطه چین هایی که نوشتی بذار برام مهم نیست

لازم نیست بنویسم عزیزم

کاملا مشخصه

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

آره راست میگی رئیس جمهور های آمریکا و شوروی و انگلیس اومده بودن ایران شاه خبر نداشت

آره بعد تو خبر داشتی 

ببین گذشت اون زمان که می‌تونستید با این حرفا مردمو خر بکنید 

گذشت اون موقع که می‌تونستی دولت‌های قبلی رو بد بکنید خودتونو خوب جلوه بدید متاسفانه یا خوشبختانه به لطف فضای مجازی مردم خیلی بیدار و هوشیارن گندایی رو که هر روز داره بالا میاد می‌بینن و با هیچ دستمالی نمی‌تونید تمیزش بکنید

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
می‌دونی یه وقتایی حس می‌کنم ماها توی دنیای دیگه‌ای مردیم توی دنیای دیگه آدم‌های بدی بودیم و اینجا تو ...

هیییییچ گناهی سزاوار این مجازات نیست

من از تاپیک میرم زیادی عصبی شدم

هیییییچ گناهی سزاوار این مجازات نیست

امیدوارم نسل ما دهه ۸۰ و نود و آخرین نسلی باشه که این بدبختیا رو تجربه می‌کنه امیدوارم بچه‌های نسل آینده بچه‌های ما دیگه این خفت و بدبختی رو تجربه نکنن نچشن

من اون زمان خدا رو شکر نبودم کسی کسی رو خر نمی کنه

مشخص

پولمون بی‌ارزش‌ترین پول دنیا شده مردممون جز بدبخت‌ترین مردم دنیا شدنه هوایی که داریم تنفس می‌کنیم جزو ناسالم‌ترین هواهای موجود در دنیا شده مصرف گوشت و لبنیات کشورمان از ۳ سال پیش تا الان حداقل نصف کمتر شده قیمت مسکن اونقدر زیاد شده که دیگه کسی توانایی خریدنشو نداره پراید آشغال مملکتمون ۴۰۰ میلیون تومان شده عرضه تولید کردن یه سری از داروها رو نداریم انقدر قیمت یه سری از داروهای بیماری‌های خاص گرونه که مردم توانایی تهیه کردنشو ندارن توی مهاجرت پرستار و پزشک از مملکت رکورد زدیم رکورد 

معلومه که اینا به چشتون نمیاد همین که بتونید توی فضای مجازی دولت‌های ۵۰ و صد سال پیش رو تخریب بکنید براتون کفایت می‌کنه