2777
2789
عنوان

شب یلدا و استوری های لاکچری آدمای غیر لاکچری شروع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 37 پست
خب یکی ذوق عکس گرفتن داره و عکس‌م یگیره و خوشی ها رو با دوستاش و بقیه ب اشتراک میزاره، یکی نه .کار ه ...

تحمیل نبود تبادل نظر بود در ضمن عکس خودشونو نگفتم عکس خوراکی که دونه دونه میگیرن استوری میکنن خیلی کار چیپ و سطح پایینیه

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان میان مشکل خودشونه حسود نباشن چشم دیدن ندارن پس از خونه هم بیرون نرن بابا به خدا گناه دارن بیرون ...

بله درسته آدمای اصیل و سطح بالا هیچوقت اینکارا و نمیکنن

چون محرم میشه همه عکس دسته و نذری میزارین بد نیست. عکس مراسمات ایرانی بده

من اهل محرم و نذری نیستم شما خوب فهمیدید منظورم چیه 

خب اینا یه کار میکنن طرف نمیتونه شب یلدا رو ساده بگیره 

کردنش تجملاتی 

ماها هیچیمون عین ادم نیست 

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

اگه شما خودت اهل چشم و هم چشمی نباشی برات ذرت ای اهمیت نداره کی چی استوری میکنه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

خیلی ساله عکس نمیگیرم درست از زمان ازدواجم

انگار کامل افسرده شده باشم برام مهم نیست خاطرات

اما خداییی بعضیا شورشو درمیارن هی عکس میزارن😐😂

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
تحمیل نبود تبادل نظر بود در ضمن عکس خودشونو نگفتم عکس خوراکی که دونه دونه میگیرن استوری میکنن خیلی ک ...

منم همون و گفتم، گفتم نظر هرکسی‌ متفاوته و کار هیچکدوم اشتباه نیست 

تا تحمیل‌ و چی‌ ببینی، همین که سعی‌ کیکنی بد‌جلوه بدی و با استفاده از کلمات توهین آمیز به طرف بگی‌ حرف‌ خودت درسته میشه تحمیل کردن

طفا منو ریپلای‌نکن منم نظرم و گفتم 🙏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من نمیدونم به بقیه چه ربطی داره که ادم چی میخوره بعد یه سری حتی چایی خوردنشونم با بقیه به اشتراک میزارن 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

دنیا رو نمیشه فرش کرد ولی میشه کفش پوشید من مقایسه نمیکنم اصلا و اهل اینکارا نیستم اینستا هم ندارم 

زندگی خودم راحت تر و با آرامش تر  

نمیشه به مردم گفت اینکارو نکنین فقط میشه خودت اینکارو نکنی

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
خب یکی ذوق عکس گرفتن داره و عکس‌م یگیره و خوشی ها رو با دوستاش و بقیه ب اشتراک میزاره، یکی نه .کار ه ...

چه امضای زیبایی 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

من خوشحال میشم اتفاقاهمه چی از اونجا شروع شد ک واقعا بعضیامون چشم دیدن خوشی بقیه رو نداریمی سری مراس ...

عزیزم بنده خیلی همچشم دیدن خوشی همه رو دارم و اتفاقا به فکر ناخوشی افرادی که میبینن همه دارن میتونن از پسش بر بیان ولی خودشون دو سه کیلو میوه نمیتونن بخرن و در کل استوری کردن خوراکی خیلی چیپه و افراد تازه به دوران رسیده اینکارو میکنن

دقیقا منم چندروز پیش تقریبا همینجور تاپیکی زدم که نه به عکسای لاکچری ،مثل اینکه باب دل خیلیا نبود

اینا همون هستن!