2777
2789
عنوان

شب یلدا و استوری های لاکچری آدمای غیر لاکچری شروع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 37 پست
چه امضای زیبایی

ممنونم‌ مهربون، چشمات زیبا میبینه😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چون محرم میشه همه عکس دسته و نذری میزارین بد نیست. عکس مراسمات ایرانی بده

واقعا بی ربط گفتید 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مناسبت ها برای دور هم جمع شدنه، قرار نیست میز آنچنانی تدارک دید، من خودم قراره انار + کیوی،،، تخمه کدو و چند تا بادکنک قرمز برای خوشحالی بچه ها و شمع که از قبل داشتم، دیگه هزینه اضافه نمیکنم، به خدا با همین چیزا و روی خوش  کلی خاطره خوب میمونه،،، اصلا عکس و استوری هم نذار،،، معتقدم آدم خوشبخت نیازی به نشون دادن خوشی به دیگران نداره 

اگه شما خودت اهل چشم و هم چشمی نباشی برات ذرت ای اهمیت نداره کی چی استوری میکنه!

من انسانیت دارم هزار بار دلسرد شدن خیلیا و از زندگی بخاطر همین استوری های آبکی لاکچری مانند مثلا دیدم 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
من انسانیت دارم هزار بار دلسرد شدن خیلیا و از زندگی بخاطر همین استوری های آبکی لاکچری مانند مثلا دید ...

انسانیت داشتن به این نیست که به دیگران بگیم چکار کنند چکار نکنند

شما نمیپسندی نکن! ذنسانیت داری کمک کن خیرات کن دست گیر باش!

من خودم حتی از سفرهامم استوری نمذارم، چه برسه به یلدا .. ولی دیدگاه شما رو هم درست نمیبینم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

پیامم و نی نی یار حذف کرد 😐😂 

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

انسانیت داشتن به این نیست که به دیگران بگیم چکار کنند چکار نکنندشما نمیپسندی نکن! ذنسانیت داری کمک ک ...

مشکل ما آدما همینه من به کسی نگفتن چکار کنن یا نکنن فقط یه نظر بود انتقاد بود کلا کاری با فقر ندارم باید یکم فرهنگسازی بشه اصلا به هیچ عنوان ضرورتی نداره کسی خوراکیشو استوری کنه درست نیست اینا باید ریشه ای حل بشه دلیل اینهمه عملای زیبایی که بعضیاشون منجر به مرگ میشه چیه؟! همین چشم و هم چشمی حرف من اینه آدما خودشونو دوست ندارن همش میخوان خودشونو ثابت کنن مثلا یکی نون شب نداره ولی هر طور شده برا شب یلدا میره خرید میکنه که کم نیاره بعد یسریا هم مأیوسانه میبینن و فکر میکنن فقط وضع خودشون بده 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
عزیزم بنده خیلی همچشم دیدن خوشی همه رو دارم و اتفاقا به فکر ناخوشی افرادی که میبینن همه دارن میتونن ...

یلدا ی مراسم ایرانیه و باید جشن گرفته بشه عزیزم

و هیچ ربطی ب خوراکی نداره

میشه از دورهمی های خودمون عکس بذاریم،از  خونه ب خونه رفتنامون،از شادی و رقص بچه هامون 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست