2777
2789

چقد متنفر شدم از شب یلدا قدیما که اینیستا و اینا نبود به قدری خوش می‌گذشت ساده و صمیمی بود الان از همه چی برا چشم و هم چشمی استفاده میکنن من به شخصه خودم سنگ تموم میذارم برای خانوادم شب یلدا ولی اصلا استوری نمیکنم چون کسایی منو فالو دارن که وسع مالیشون پایینه شاید دلشون بخواد شاید حسرت بکشن یکم انسانیت خوبه کاش فرهنگ سازی بشه دیگه اینهمه استوری تزئین هندونه و انار و آجیل نبینیم 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب یکی ذوق عکس گرفتن داره و عکس‌م یگیره و خوشی ها رو با دوستاش و بقیه ب اشتراک میزاره، یکی نه .

کار هیچکدوم اشتباه نیست، سلیقه و طرز فکر و عقیده متفاوت دارن 

لطفا عقاید خودتون و به دیگران تحمیل‌ نکنید، با تشکر

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بعضیام واسه دل خودشون عکس میزارن

من اصلا اینو قبول ندارم واسه دل خودت میتونی تو آلبوم بزاری صد البته که برا دیگران میزارن

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

من خوشحال میشم اتفاقا

همه چی از اونجا شروع شد ک واقعا بعضیامون چشم دیدن خوشی بقیه رو نداریم

ی سری مراسمات دیگه هست ک اگه برای اونا استوری بکنن میگیم تبلیغه و خوبه ولی ب یلدا و نوروز ک میرسه هی میگن استوری نذارید

اتفاقا باید رواج بدیم تا فراموش نشن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

دقیقا منم چندروز پیش تقریبا همینجور تاپیکی زدم که نه به عکسای لاکچری ،مثل اینکه باب دل خیلیا نبود

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

به نظرم  چون یه نفر دو نفر نیستن که اینچیزا رو استوری میزارن 

و ما نمیتونیم به اونا بگیم که عکس نذارن 

بهترین کار اینه که اگه از کاراشون خوشمون نمیاد آنفالوشون کنیم به همین راحتی

پیج آشپزی من 

دیگه اینستاعه انتظار ندارید که از آسمون بذارن عکس

فقط کاش گند نزنن توی فرهنگ و آداب جشن یلدا

با افراط و مسخره بازی هاشون...

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

خداروشاکرم هیچ‌وقت مناسبتا استوری نزاشتم😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

والله بلله همش واس خودنماییه 

یعنی چی که میخای به ملت نشونش بدی زد و یکی دلش شکست زد و یکی نداشت چقد عقده ای شدیم واقعا 

ناخوداگاه انرژی منفی وارد زندگیت میشه روت کم میشه 

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

الان میان مشکل خودشونه حسود نباشن چشم دیدن ندارن 

پس از خونه هم بیرون نرن 

بابا به خدا گناه دارن 

بیرون رفتن میبینن تو مغازه اس اما وقتی شما خریدی عکس گذاشتی فکر میکنن همه میتونن بخرن فقط ما نمیتونیم 

من به هیچ عنوان استوری نمیزارم 

به شدت کار چیپ خزیه 

چهارتا خوراکی خریدی دیگه جار زدنت چیه 

بیشن بخور تموم شه بره چرا دل میسوزونی