2777
2789
عنوان

سلامِ خداحافظی

66 بازدید | 6 پست

از دیشب ساعت 12 به بعد یه سر درد شدیدی پیدا کردم، رفتم پایین و فشارم رو هم گرفتم ولی 12 یا 13 روی 8-9 رو نشون داد....

مقدار زیادی سیاه دانه خوردم...

ولی تا ساعت ۵ صبح درد ادامه داشت...

نمیدونم شاید به سرم سرمایی چیزی خورده.‌...اخه دوباره که بعد از استحمام، با حوله سرمو خشک نمیکنم...🥲

دردم اونقدر حال به هم زن بود که فکر نمیکردم صبح بیدار بشم...☹️

خدا خدا میکردم که سکته نکنم، دیگه یه دفعه بمیرم و تمام شم....🥲😅

الانم دوباره درد می کنه سرم....چشمام میسوزه...بدنم هم یکم درد میکنه...

کلاه اینا گذاشتم و با کلاه میرم بیرون...ولی بازم سرم درد میکنه...چشماااام هم میسوزه🫤

نمیدونم یا فشارسنج ما خرابه، یا سرما خوردم، یا نمیدونم....وضعیت خوبی ندارم خلاصه.

اگه تاپیکی چیزی ارسال نکردم بدونید که بلهههههه😂😂🥲🥲🥲 

میدونی، از مرگ نمی ترسم... خدا ارحم الراحمینِ، چطور اینجا دستمون رو گرفت؟ اونجا هم دستمون رو میگیره قطعا...دیشبم وقتی میخوابیدم شهادتین رو گفتم و یه ایة الکرسی خوندم....😍😎

میگم یعنی ادم وقتی مریض میشه یه کوچولو، حضور خدا رو بیشتر حس میکنه.....

شاید خود خدا هم این درد هارو به ما میده که بیشتر حسش کنیم؟ نمیدونم....زیاد از این مسائل سر در نمیارم من.

لطفا اگه مقدور بود، دعا کنید منو، اگه راهکاری میدونید هم راهنمایی کنید. ممنون.🍁🍃

🍁 لا حول و لا قوة إلا بالله 🍁

سلامِ خداحافظیت چقدر طولانی بود

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوووووووو من از این سردردها و بالا آوردن ها دارم که دیگه عادی شده برام فشار خونی هم هستم تپش قلب هم دارم .فشار خون بالا روی سر درد میگیره انگار یکی گلوت رو گرفته داره فشار میده گوشیت کیپ میشه یه حالت گرفتگی و پس سرت حالت سوزن سوزنی میشه .شما احتمال زیاد بخاطر سرماخوردگی و سینوزیت داری

🌈💙 Martia 💙 🌈

اوووووووو من از این سردردها و بالا آوردن ها دارم که دیگه عادی شده برام فشار خونی هم هستم تپش قلب هم ...

کل سرم در میکرد

از جلو تا پشت سر

کله ام داشت درد میکرد🥲

ممنون از راهنماییتون.

کل سرم در میکرداز جلو تا پشت سرکله ام داشت درد میکرد🥲ممنون از راهنماییتون.

نه از سرما هست من خودم فشار خونی هستم پشت سر که تنها درد بگیره یعنی معده ترش کرده روی سر فشار بالا هست سرگیجه و بیحالی فشار خون پایین هست یه طرف سر درد بگیره سردرد عصبی و میگرن هست کل سر درد گرفته یخ کرده سرت بخور بده سرت رو اگه داری قطره منتول یا اکالیپتوس بریز داخل کاسه که بخور میخای بدی عالیه من انواع سردرد رو گرفتم تخصص پیدا کردم دیگه😀ایشالا زودتر خوب بشی

🌈💙 Martia 💙 🌈

نه از سرما هست من خودم فشار خونی هستم پشت سر که تنها درد بگیره یعنی معده ترش کرده روی سر فشار بالا ه ...

ممنون از لطفتون.

یه قرض استامینفون پیدا کردم...انداختم بالا

ایشالا که خوب شم🥲

بخور هم میدم.ممنون از شما 🍁🍃🍁🍃🍁