2777
2789
تا وقتی ثبت نام کنکور هست تا وقتی تاثیر معدل هست ترمیم هم باید باشهنمزه که پارسال گرفتی با نمره امسا ...

خب؟ الآن من آموزش و پرورشم؟ خواهرم من که کاری از دستم برنمیاد. منم خودم پشت کنکورم ولی سال اولمه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا حق که با شماست ولی چرا فکر میکنید _نوبت_ ما هم میرسه و ما هم پشت کنکوری میشیم ؟ :/

خیلی از ماها هم فکرنمیکردیم ولی خیلی چیزهای دست من وتو گاهی نیست.امیدوارم موفق باشی 

الهی که خدا لعنتش کنه هر کسی رو که اومد این حجم عشار روحی و کار رو گذاشت رو دست بچه ها 

معلومه که فرصت ترمیم حق دانش اموز هست 

من میگم مثل مصوبه شوری عالی که برای حذف معدل ۱۱ ام بود و اخرش سر کاری بود و کار خودشون رو کردن این همه کارزار و اعتراض و ....  

این ترمیم هم هر کاری بخوان میکنن 

ثبت نام کنکور چه ربطی ب ترمیم معدل داره؟ اتفاقا خود مسئولین هم اعتراض کردن و گفتن آموزش پرورش باید ف ...

ببین.‌.. اولا که آموزش و پرورش دیگه کاره‌ای نیست و نهایی‌ها افتاده دست سنجش پس سنجش تصمیم میگیره. و بله گفتن تا زمانی که مصوبه تایید شده این قانون هست و بعد از اون اصلاحیه ممکنه بخوره. وقتی دفترچه اومده و ثبت نام کنکور هم داره انجام میشه دیشب هم توی اخبار اعلام کردن.

مدرسه ی یکی از دوستان 

با پول ...مدیر خودش معدل رو میکشه بالا 

برا امتخانات نهایی هم خودشون نماینده ی کمک رسانی دارن 

میاد جوابا رو میده نمره ات میره بالا معدلتم بالای 19میشه 

هرکاری کنن مردم بازم دور میزنن قانون رو

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
اون اصلا با ترمیم معدل یکی نیسترمیم معدل رو بایذ بدن چون به خیلی ها ضربه میزنه اما یازدهم ضرری نداره ...

یازدهم ضرر نداره ؟

طفلی دانش آموز از سال دهم فشار کنکور روشه 

فشار نهایی خیلی زیاده کنکور یه روز میدادی میرفت نهایی فاجعه است

ببین.‌.. اولا که آموزش و پرورش دیگه کاره‌ای نیست و نهایی‌ها افتاده دست سنجش پس سنجش تصمیم میگیره. و ...

اطلاعاتت از پایه غلطه حوصله ام نمی‌کشه😑😂 شما هم بهتره تو دل پشت کنکوری ها رو خالی نکنی  

یازدهم ضرر نداره ؟طفلی دانش آموز از سال دهم فشار کنکور روشه فشار نهایی خیلی زیاده کنکور یه روز میداد ...

ضرر داشته باشه یا نداشته باشه میشه حلش کرد فرصت ترمیم ندن قابل جبران نیس و بی عدالتیه 

پس تو دل کسایی که پشتن و فرصت ترمیم ندارن رو خالی نکن😉

خواهر من میفهمی که میگم دست من نیست؟ من چی گفتم که توی دلت خالی بشه؟ از اول هم گفته بودن که فرصت ترمیم نمیدن به نظرت من سازمان سنجشم که ترمیم بدم یا ندم؟ مردم هم رد دادن به خدا