2777
2789

هوا برای تنفس نیست ، آب نیست، رودهای مهم خشک شدن، برق نیست ورسما میگن سال دیگه بدتره، کارخونه که برادرم کار می کنه گفتن با این روال که تولید خوابیده وبرق نیست، نداریم حقوق بدیم کم کم فکر شغل دیگه باشین چون اخراج باید کنیم، گاز نیست، قیمتها رکورد میزنن، افغانی ریخته همه جا را پر کرده....

شوهرم می‌تونه مارا ببره یه جای دیگه دنیا زندگی کنیم و بچه هام آرامش خاطر داشته باشن،اما هیچجوره راضی نمیشه ، چسبیده به مادرش که هشتاد و دو سالشه فکر بچه های نوجوون را نمیکنه و من که صبح وشب کنارش شیفت میدم تا روزگار بچرخه و هر چقدر درمیاریم باز ته سال جوری نمیشه که بگم خیالم برای بچه ها راحت شد

سراسر زندگی من معجزه بود 

باید مادرشو راضی کنی که روی ذهن پسر کار کنه

مشخصه تحت تاثیر مادرش قرار میگیره

البته از طرفی حق داره ها ...مادرشه به هر حال

ولی شماهم حق داری

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید مادرشو راضی کنی که روی ذهن پسر کار کنهمشخصه تحت تاثیر مادرش قرار میگیرهالبته از طرفی حق داره ها ...

اون دو دستی چسبیده به شوهرم تمام مشکلات مالی و....را باید شوهرمن حل کنه

سراسر زندگی من معجزه بود 

مامانشم بردارین ببرین

واقعا من فک میکردم اگه پولدار باشی تهران و ایران عالیه 

اما با این وضع الودگی و ....این کشور کلا درست بشو نیست اگه کوچیکترین فرصتیم هست تمام تلاشتو بکن برو ک بعدا بچه هات نگن مامان چرا میتونستین و نرفتین و ایندمونو تباه کردین 

واقعا از کوچیکترین چیزا محرومیم 

اون دو دستی چسبیده به شوهرم تمام مشکلات مالی و....را باید شوهرمن حل کنه

تک فرزنده؟ تک پسره؟

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

مامانشم بردارین ببرینواقعا من فک میکردم اگه پولدار باشی تهران و ایران عالیه اما با این وضع الودگی و ...

مرتب براش پیامک کاری میاد برای کشورها ی حاشیه خلیج، اصلا اهل تغییر نیست ، بارها گفتم یه کلام میگه نمیتونم 

سراسر زندگی من معجزه بود 
مرتب براش پیامک کاری میاد برای کشورها ی حاشیه خلیج، اصلا اهل تغییر نیست ، بارها گفتم یه کلام میگه نم ...

امتحانی برین هم  تفریحی هم یکم پرس و جو کنین 

ی خانومی میومد کتابخونمون و ایشون جراح بودن و داشتن برا عمان ازمون میدادن قبلشم برا المان اقدام کرده بود ک ازشون کلاهبرداری کردن و دوباره از صفر شروع کرد بنده خدا 

میگفت ی مدت رفتم ببینم اوضاع عمان چجوریه اصن میرزه یا ن  میگفت اون احترامی ک ب ادم میذارن اون ارزشی ک بهت میدن رفتاری ک ب عنوان کارمندشون باهات دارن رفاهی ک تامین میکنن اصن با ایران قابل مقایسه نیست 

اخرشم قبول شدن 

بنظرم ارزششو داره 

اوضاع ایران فقط داره بدتر میشه 

کاش منم میتونستم برم 

خانم بنده سه سال خارج کشور بودمبرگشتم

میشه دلیلشو بدونم، واقعا راضی کننده نبود یعنی همینجاموندنمون برای یه پسر نوجوان و یه دختر دبستانی بهتره

سراسر زندگی من معجزه بود