2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی عزیزم اینجوری فرهنگ اصیل یلدا به فراموشی سپرده میشه 

همینطور که مردم دارن عکس شب کریسمس و ولنتاین و عید قربان و عید فطر میزارن بهتره از یلداهم خاطره داشته باشن 

اونی که بخواد حسرت بخوره با دیدن ویدیو های خارجی حسرت میخورهپس نمیتانم اینو قبول کنم

خارجیا شب یلدا دارن؟

داری با نفست و وجدانت مقابله میکنی 

من خودم اگر کلیپ خارجی ببینم، میگم خب اونا خارجن، رفاه بیشتری شاید دارن، اما اگه فامیلام بزارن از سفره های یلدایی شون قطعا غم به دلم میاد که چرا فامیلام دارن و من ندارم

با وجدانت به قضیه نگاه کنی، گارد نمیتونی بگیری

شلوغی خیابونا بخاطر خرید یلدا رو پس چیکار کنن اونا که ندارن ؟ تو خیابونم نرن مردم

ی بنده خدایی بود

خوراکی ک می‌گرفت

میذاشت داخل پلاستیک مشکی

تا وقتی رد میشه ی وقت یهو ی بچه نبینه دلش بخواد

اون بچه مغازه هم می‌رفت

داخل دست بقیه هم حتما میدید

اما حداقل دیگه دست اون آقا نمی‌دید و اون لحظه دلش نمی‌خواست 😄

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
اجازه بدین این سنت برامون بمونه

موافقم.همین چن تا دونه رسم قشنگ برامون مونده اونم با مخفی کردن از یاد میره

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...
ولی عزیزم اینجوری فرهنگ اصیل یلدا به فراموشی سپرده میشه همینطور که مردم دارن عکس شب کریسمس و ولنتاین ...

اتفاقا یلدا به دورهمیشه 

نمیگم که دور هم جمع نشیم

نمیگم که عکس نگیریم

نمیگم که تنقلات نخرین 

فقط میگم استوری نزاریم