2777
2789
اخه ملت با مولشون کارمیکنن میگم یعنی ۲ میلیارد همینجور دست نخورد نذاشتنه کسی تو بانک فقط الکی سود ب ...

هیچ ادم عاقلی این کار رو نمیکنه اونم بانکی جماعت که یاد میگیرن از پول سود بسازن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چیکارمیکنن

سرمایه گذاری

تبدیل ریال به هرچیز ارزشمندی مثل طلا سکه ماشین باغ و...

بانکی ها اغلب شرایط مالی شون جوری هست که خونه و ماشین و داشته باشن. بعدش دیگه هر پولی دست شون بیاد تبدیل به سرمایه میشه . کسی با این پول بی ارزش ریال نگه نمی داره

و اگه بخوای سرمایه شون رو حساب کنی بله  بالای ۲ میلیارد

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

یکی از فامیلای ما زن و شوهر هر دو کارمند بانک های دولتی هستن با سابقه بالای بیست سال، شوهره چند ساله رئیس شعبه شده و خانمش معاون شعبه... 

اینقدر وضعشون خوبه که نمیدونن چکار کنن دیکه 

فقط یه خونه ویلایی دو طبقه ساختن، زیر بنا 190 متر 

با بهترین متریال ... طبقه بالا رو گذاشتن برای وقتی که مهمونی میگیرن 

دو سه تا ماشین 

چندتا تیکه زمین هم از فامیل خریدن که پس انداز شونه و نفروختن.. طلا و مسافرت های خیلی زیاد فقط قسمتی از درآمدشون که همه میدونن و میبینن 

اخه ملت با مولشون کارمیکنن میگم یعنی ۲ میلیارد همینجور دست نخورد نذاشتنه کسی تو بانک فقط الکی سود ب ...

نه پول نقدنگه نمیداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید