2777
2789

خدا ازشون نگذره 

من دنبال یه کار در منزل بودم توو دیوار یه اگهی پیدا کردم ایدی تلگرام و روبیکا و ... داد بعد ادرس شرکت داد و منم زدم پلیس فتا استعلام گرفتم دیدم واقعیه. ۱۴۰ تومن واریز کردم برا ایجاد کاربری و ثبت نام و ... یه سایتی لینکش فرستاد سایت خودِ شرکته بود و من اسم و فامیلی زدم و بعدش برا واریز کردن پول. شماره کارت و cv2  و تاریخ انقضا و ... زدم مثل همه واریزی ها در نهایتم رمز پویا 

حالا فهمیدم اون الکی بوده و همه شاکین که پول گرفته جواب نداده منم خرررر حواسم نبود که اول سرچ کنم گوگل. دیدم نماد اعتماد پلیس فتا داره جوگیر شدم گفتم راسته😔 حالا اون ۱۴۰ به کنار. اون شماره کارت و... اینارو که واریز کردم میتونن از کارتم پول بردارن؟ اصلا همچین چیزی ممکنه که با شماره کارت و شماره موبایل و cv2 اینا که واریز کردم از حسابم برداشت کنن؟ تروخدا جواب بدید دارم سکته میکنم

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار در منزل همش کلاهبرداری 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

ببین هم شماره تلفنت رو داره هم تمام اطلاعات کارت بانکیت رو

درسته الان تمام کارها با رمز پویا انجام میشه اما چون شماره موبایلت رو داره خطریه 

پس عاقلانه س که بری کارتتو بسوزونی 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...