2777
2789
خصوصی نه دولتی چجور

والا آشنای ما وام روی وام میگیره.خواهرم پیش پرونده وام فرزندآوری داشت .واسه خواهرم بعد یکسال دادن.بعد خواهرم می گفت خانمش توی اون یکسال می گفت نزدیک یه تومن وام گرفتیم.برای خودشون طبق طبق مین برای بقیه چندغاز

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خصوصی نه دولتی چجور

کارمندای بانک وضعشون توپه چون وام های میلیاردی 4 درصدی میگیرن هر سال. عموی خودم خونه، ماشین، باغ، ....... هر چی که فکرشو کنی داره

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

من سه سال پیش بانک بودم

سه سال پیش که دلار ۳۰ بپد فقط ۱ تومن وام تیریبا بی بهره میدادن‌ دیگه اران ۲ تومن کت پولی نیست

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
من سه سال پیش بانک بودمسه سال پیش که دلار ۳۰ بپد فقط ۱ تومن وام تیریبا بی بهره میدادن‌ دیگه اران ۲ ت ...

یعنی چی بانک بودید؟ کارمندش بودید یعنی؟

ـمیخام بدونم بانکیا پول نگه میدارن تو بانک؟

یعنی چی بانک بودید؟ کارمندش بودید یعنی؟ـمیخام بدونم بانکیا پول نگه میدارن تو بانک؟

😐😐نه همینجوری رفتم‌شعبه گفتن بفرما بهت وام‌۱ تومنی بدیم

قبل از سوال پرسیدن یکم تأمل کنید!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.