2777
2789
عنوان

شب یلدا کجا ااین

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 91 پست
من بی کسم پدر و مادرم فوت کردن ب خواهر بزرگم دیروز گفتم میای پیش من گفت نه با شوهرم میخام بریم بیرون ...

عزیزمے💙خودتون خوش باشید باڪمے تخمہ و پفیلا ولبو.. پاے تلویزیون همین

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه به نظرم آرامش بیشتری دارم ، عادت کردم چرا خودکشی !!! نصیحت خاصی ندارم وقتی تو شرایطش قرار بگیری ع ...

من باهاش کناربیام فردا بچم شاید کنارنیاد بگه چرا رفت وآمدی نیست و کسی نیست 

من باهاش کناربیام فردا بچم شاید کنارنیاد بگه چرا رفت وآمدی نیست و کسی نیست

خب من این مسئله برام اهمیتی نداره 

خود اون بچه هم تو اون شرایط بزرگ میشه عادت میکنه 

همسر من کلا خونه نیست من هیچ رفت آمدی ندارم هیچ مشکلیم پیش نیومده 

مرسی عزیزم نه من مشهدی م مشهدم زندگی میکنم ...تو خیلی مهربونی بخدا اشک تو چشام جمع شد

وای مشهدین چه سعادتی به نظرم این بزرگترین شانس زندگیه فکر کن تا دلت بگیره بری حرم چقدددر عالی. ولی به جون خودم و بچه هام به تعارف نگفتم کاش میشد میومدین پیشمون 

کاش بزارن بمونم خونه خودم دلم نمیخواد برم جایی

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
خب من این مسئله برام اهمیتی نداره خود اون بچه هم تو اون شرایط بزرگ میشه عادت میکنه همسر من کلا خونه ...

آره اما انسان یرموجوداجتماعیع ومعاشرت یکی ازنیازاشه نمیدونم احساس میکنم اگ نباشه کیفیت زندگی میادپایین