2777
2789
عنوان

شب یلدا کجا ااین

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 91 پست

خونه مادر شوهرم از وقتی ازدواج کردم . امسال چون شب شنبه س و آقایون و بچه ها کار و مدرسه دارن دیگه امشب گرفته ولی من اصلا خوشم نمیاد برم تو جمع شون . هم اینکه احساس غریبی دارم هم پسرم شیطونه از دماغم درمیاره هم الان باردارم و واقعا حال خوشی ندارم و نمیتونم بشینم زیاد . شبا هم که میشه این درد مثانه و تکرر ادرار بیچارم میکنه . خلاصه خدا بدادم برسه دعام کنید امشب اذیت نشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای مشهدین چه سعادتی به نظرم این بزرگترین شانس زندگیه فکر کن تا دلت بگیره بری حرم چقدددر عالی. ولی ب ...

مرسی گلم اتفاقا دیروز جای همه ی بچه های اینجا خالی رفته بودم حرم خیلی دلم باز شد...میدونم من همیشه دوست و اشناهایی ک دور و اطرافم بودن و هستن خیلی بامحبت تر و باشعور تر از خانواده م بودن و هستن 

منکه تو اوج تایم ویارم هستم. خونه مادرم دعوت شدیم اما نمیریم

من که شبا زودی مبخوابم از ویار شدید ولی برای دخترم و شوهرم یه میز پر خوراکی میذارم که تو روحیه دخترم اثر نکنه حس تنهایی کنه 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تنهایی اذیتت نمیکنه برا ازدواج ب مشکل نخوردی

تنهایی ک منو بیچاره کرده ...تو ازدواج قبلی من جدا از مشکلاتمون من کلا ی آدم معاشرتی هستم و اون ی درون گرا ک اصلا از معاشرت و رفت و آمد خوشش نمیومد... رفت و گذشت و این دومی هم خدا شکر آدم خوبیه ولی اینم درون گراست اصلا حوصله رفت و آمد و این جور مهمونیا رو نداره دیگه منم ب ناچار مجبورم ...کلا همه ی عمرم پاسوز این و اون شدم

اینایی که یه روز زودتر یا دیرتر میگیرن رو درک نمیکنمیلدا یه روزه دیگه

چه اشکال داره هر کی با برنامه خودش قبلا هم گفتم مامان من میگه تا یه هفته شب یلداست اینطوری خونه هر دو طرف میریم ناراحتی هم پیش نمیاد