2777
2789
عنوان

شب یلدا کجا ااین

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 91 پست
خب من سالهاست این مدلی زندگی می‌کنم همیشه تنهابودم امسال بعد عمری قرار شد بریم خونه مادرشوهرم که نشد ...

مشکلی باتنهایی نداری چجوری کنارمیای باهاش

منم نصیحت کن من برخودکشی فکر میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تواین هوابیرون شهر؟بچه دارین؟خوش بحال اونایی ک میرن خونه مادربزرگ وپدربزرگشون دورهمن

اره شوهرش خیلی خوش گذرونه...ی دختر از شوهر سابقم دارم ک دست خودشه تازه 3 هفته پیش جای من بود دوباره نمیارش ...اره والا 

فکر میکنم پدربزرگم

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
الهی بگردم بازم دمش گرم

برادرم  ۱۰ ساله که همسرش فوت کرد  با دوتا بچه  با مادرم زندگی میکرد مادرمم که فوت کرد  خونه مادرم رو خرید  همونجا زندگی میکنه   هیچوقت هم  ازدواج  نمیکنه  همیشه هر مراسمی باشه اونجا  هستیم

خونه مادر شوهر 

البته دارم صبوری میکنم منتظر یه جرقه ام تا شوهرمو پاره کنم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
مشکلی باتنهایی نداری چجوری کنارمیای باهاشمنم نصیحت کن من برخودکشی فکر میکنم

نه به نظرم آرامش بیشتری دارم ، عادت کردم 

چرا خودکشی !!! 

نصیحت خاصی ندارم وقتی تو شرایطش قرار بگیری عادت میکنی اولش سخته اما کم کم عادت میکنی برات لذت بخش میشه